Családi filmek gyereknapra

Na erről van szó, ez a nap csak a tiétek! Lubickoljatok a lehetőségekben, ma aztán lesz miből válogatni, már reggeltől beindul a buli, amit Muppeték izzítanak, aztán jön egy kis bűbáj, egy kis varázslat, egy nagydarab fogtündér, egy vagány kisegér és egy csapat rémesen lökött szörny.

Muppets

HBO - május 31., 7.30
Korhatár nélkül megtekinthető.

Veszély fenyegeti a Muppet Színházat, Tex Richman, a gonosz mágnás ugyanis le akarja romboltatni. Walter vezetésével néhány rajongó elhatározza, hogy előkerítik a megmentéséhez szükséges tízmillió dollárt. Ehhez össze akarják hozni a valaha volt legnagyobb Muppet Jótékonysági Akciót. A feladat nem könnyű, hiszen a figurák már szerteszét széledtek, mindenki a saját életét éli. A nehézségek azonban nem rettentik el a kis csapatot. Walter és barátai elindulnak, hogy összetrombitálják a régi bandát és egy utolsó show-ra összehozzák a régi társulatot.


Bűbáj herceg és a nagy varázslat

Film Mánia - május 31., 8.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.


Fogtündér

VIASAT3 - május 31., 9.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Derek Thompson, a jégkorongliga egyik legkeményebb játékosa, ráadásul nem hisz a mesékben. Nem véletlen, hogy összetöri a legfiatalabb rajongói álmait. Hányaveti magatartása a magánéletében is megmutatkozik, ami a barátnőjével, Carlyval való kapcsolatát veszélyezteti. Ezt tetézi, amikor bemeséli Carly kislányának, Tessnek, hogy a fogtündér nem létezik. Mindez nem marad következmények nélkül. Derek váratlanul a hitetleneket vizsgáló bizottság előtt találja magát, akik két hét tündérlétre ítélik. A férfi azt hiszi, az egész rossz álom csupán. Ám legnagyobb megdöbbenésére szárnyak nőnek ki a hátából.


A kincses bolygó

RTL Klub - május 31., 10.55
Korhatár nélkül megtekinthető.

Jim Hawkins átlagos kamaszfiút egy nap utoléri a nagy kaland: megtalálja a kincses bolygó térképét, és egy habókos tudós, Doppler professzor társaságában nekivág a végtelen űrnek. Űrvitorlásuk legénysége azonban gonosz tervet forral. Jimék a kapitány és néhány hű embere társaságában még idejében elmenekülnek a lázadók elől, de tudják: Hosszú John Silver, a kiborg és rettegett kalózai addig nem tágítanak a nyomukból, míg meg nem szerzik a régi űrkalózok legendás kincsének térképét.


Stuart Little kisegér 2.

Sony Max - május 31., 12.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Stuartnak csupán egyetlen dolog hiányzik az életéből: egy (méretben is) hozzá illő társ. Szerencséje van. Amikor épp tűzpiros sportkocsijával száguld hazafelé a suliból, egyszer csak bepottyan mellé egy kicsit zilált, ám roppant kedves madárka, Margalo, aki Falcon, a sólyom elől menekül. És mivel a leány apróbb sebesüléseket is szerzett, Little-ék szárnyuk alá veszik az apró menekültet. A hős Stuart természetesen ebből is kiveszi a részét, Hómancs, a macska viszont már kevésbé. Csakhogy Margalo egy nap eltűnik...


Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

HBO 3 - május 31., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Drakula gróf ötcsillagos luxuskastélyában a szörnyek pihenhetik ki rémes fáradalmaikat. A vámpírok fejedelme hétvégi bulit szervez a féltve őrzött, 118. születésnapját ünneplő kislányának. Erre meghívja a rémes kompániát, az élén Frankensteinnel és menyasszonyával, a múmiával, a láthatatlan emberrel és egy falka vérfarkassal. Az ünnepség vérbő, jó hangulatban telik, mígnem hátborzongató esemény történik: a kastélyba téved egy igazi, élő ember.


Hahó, a tenger!

Duna World - május 31., 15.55
Korhatár nélkül megtekinthető.

Mindig mindenütt örök problémát jelent, hogy hogyan mondják meg a család eddig egyetlen kis szemefényének, hogy hamarosan nem egyeduralkodó otthon, hanem osztoznia kell mindenben egy új kis jövevénnyel. Szegény Öcsi is kerülőúton, Beke nagymamán és Évikén keresztül értesül arról, hogy kistestvére lesz. A legkevesebb, amit megtehet ezek után, hogy duzzog, amiért nem szüleitől tudta meg a titkot. De semmi sem tart örökké...


Nanny McPhee - A varázsdada

TV2 - május 31., 15.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Nanny McPhee felbukkan a Brown-házban, a hét gyerek, akik alig egy esztendeje veszítették el az édesanyjukat, azonnal ellenséget látnak benne. Nem elég, hogy rusnya, azt gondolják róla, hogy gonosz, sőt, lehet, hogy egyenesen egy boszorkány. Nanny McPhee egy szörnyű, ijesztő nevelőnő. Ám hiába akarnak borsot törni az orra alá, hogy ugyanúgy elűzzék őt is, mint azt tették az előző tizenhét dada esetében, a varázserejével szemben tehetetlenek. Majd minden kezd megváltozni, és a házban egyszer csak minden úgy történik, ahogy Nanny McPhee szeretné...