Családi filmek szombatra

A kicsiket a Laura csillaga és az álomszörnyek, a Madagaszkár 3., a Trenk, a kis lovag és a Szaffi, a nagyobbakat a Szerezd meg a zászlót, a Stuart Little kisegér 2., az Éjszaka a múzeumban és a Hupikék törpikék várja.

Laura csillaga és az álomszörnyek

Film+- május 18., 9.00
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Laura és a kistestvére, Tommy ezúttal az Álmok Földjén kalandoznak. Az egész úgy kezdődött, hogy egyik éjjel eltűnt Tommy plüss játékkutyusa. A gyerekek azt gyanítják, hogy a kis barátjukat az álomszörnyek rabolták el. Laura védőcsillaga segítségével a két gyerek elindul az Álmok Földjére, hogy megmentsék szeretett kiskutyájukat. A népszerű mesekönyv alapján készült legújabb Laura csillaga-rajzfilm segít a gyerekeknek megérteni az álmokat, és biztonságot nyújt a rémálmok ellen.

Madagaszkár 3.

Mozi+ - május 18., 9.55
6 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló, és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek is csatlakoznak a komikus kalandhoz. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt, amit átalakítanak - Madagaszkár stílusban.

Szerezd meg a zászlót

Paramount Channel - május 18., 12.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 12 éves Mike apja és nagyapja is űrhajós voltak. Ám a fiú elidegenedett a nagyapjától, aki a családtól elzárkózva él. Frank az Apollo XI legénységének tagjaként írta be nevét a történelemkönyvekbe. Mike megtudja, hogy egy milliárdos a Holdra készül, hogy kiaknázza az értékes ásványkincseket, és kitűzze zászlaját az amerikai helyett. Mike összefog nagyapjával, és a legjobb barátaival Amy-vel és Marty-val, valamint egy kaméleonnal annak érdekében, hogy megakadályozzák a milliárdos gonosz tervét.

Stuart Little kisegér 2.

Film Now - május 18., 14.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Stuartnak csupán egyetlen dolog hiányzik az életéből: egy (méretben is) hozzá illő társ. Szerencséje van. Amikor épp tűzpiros sportkocsijával száguld hazafelé a suliból, egyszer csak bepottyan mellé egy kicsit zilált, ám roppant kedves madárka, Margalo, aki Falcon, a sólyom elől menekül. És mivel a leány apróbb sebesüléseket is szerzett, Little-ék szárnyuk alá veszik az apró menekültet. A hős Stuart természetesen ebből is kiveszi a részét, Hómancs, a macska viszont már kevésbé. Csakhogy Margalo egy nap eltűnik. Az összetört szívű Stuart és Hómancs azonban utána erednek.

Trenk, a kis lovag

m2 - május 18., 18.15
6 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A helyszín egy bűbájos kis királyság, a kalandos középkorban. Trenk, a bátor jobbágyfiú szeretné felszabadítani a családját a szolgaság alól. Elhatározza, hogy kis malacával együtt elmegy a városba, lovag lesz és így megmenti a családját a ravasz és gonosz Wertolt lovagtól. Csellel bejut a Hohenlob kastélyba, ahol felkészülhet a nagy viadalra.

Éjszaka a múzeumban

Moziverzum - május 18., 18.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután megint felsül az új zseniális ötletével Larry, a nagy álmodozó, kénytelen karácsony előtt munkát keresni. A Természetrajzi Múzeumba szegődik éjjeliőrnek. Már az első éjszaka elképesztő élményben van része: rémülten látja, hogy a múzeumban elszabadul a pokol, amikor az őskori szörnyek, vadállatok és történelmi figurák egymás után életre kelnek. A zűrzavaros éjszakát csak az egykori elnök, Theodore Roosevelt segítségével sikerül túlélnie. Ám a lehetőség, hogy kirúgják az állásából, és csalódást okoz a kisfiának, megsokszorozza erejét. Larry harcot indít a múzeum megmentéséért.

Hupikék törpikék

SuperTV2 - május 18., 18.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ügyefogyi a Csodák Barlangjában átesik a mágikus kapun, minek következtében egy modern világban találja magát. Szerencsére az ott élő emberek játékbabának hiszik. Ezalatt a faluban a többi törp kutatóakciót szervez a megmentésére.

Szaffi

Prime - május 18., 19.15
6 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A történet a XVII. században játszódik, amikor a Habsburg-ház elhatározza, hogy kiveri a törököt Magyarországról. Sophie, Ahmed pasa lánya és Jónás, a magyar várúr, Botsinkay Gáspár fia, már kora gyermekkoruktól - a szülők megegyezése alapján - jegyesek. A háború alatt a törököknek és a Botsinkay családnak menekülniük kell, ezért elásnak egy láda kincset váruk udvarában. A kisded Sophie elsodródik a menekülőktől, s egy furcsa öregasszony talál rá. Macskája után elnevezi Szaffinak, és saját gyermekeként neveli fel. Jónás, már felnőtten, visszatér, hogy apja birtokát, na meg az elrejtett kincset visszaszerezze. Ez nem egyszerű feladat, mert az irigyek az életére törnek...