Családi filmek szombatra

Újra szombat, és még mindig otthon... De semmi pánik, jön a felmentősereg egy nagydumás dzsinn, egy füllentős fabábú, egy hűséges szőrgolyó és egy szuperhőssé avanzsált tengeri szivacs képében.

Aladdin

HBO - április 25., 7.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Aladdin, a tolvaj beleszeret a szultán lányába, és mindent megtesz annak érdekében, hogy elnyerje Jázmin hercegnő kezét. Jafarnak, a gonosz nagyvezírnek szüksége van a segítségére, hogy megkaparintsa a Csodák Barlangjában lévő titokzatos lámpást. Ám amikor Aladdin megdörzsöli azt, kiengedi az elátkozott dzsinnt, aki felajánlja neki, teljesíti három kívánságát. Mielőtt azonban élhetne ezzel, Jafar ellopja a lámpást...


Gnómeó és Júlia

Filmbox Premium - április 25., 11.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

Shakespeare klasszikus szerelmi története eddig még soha nem látott változatban kel új életre. Rómeó, pontosabban Gnómeó és Júlia történetét ezúttal bűbájos animációs filmben dolgozták fel digitális 3D technológia segítségével. Az új adaptációban, melynek zenéjét és betétdalait Elton John komponálta, aranyos kerti törpék alakítják a két ellenséges család tagjait, akiknek viszálya miatt a címszereplők nem lehetnek egymáséi. Vagy mégis?


Hacsi - A leghűségesebb barát

TV2 - április 25., 11.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyik nap az ingázó Wilson professzor gazdátlan kutyakölyköt talál a vasútállomáson. Megsajnálja, és hazaviszi az állatot. A felesége, Cate nem örül neki, de végül megenyhül, és megengedi, hogy a japán akita kutyus náluk maradjon. A kutya és a professzor között szoros barátság alakul ki. Hacsi minden nap elkíséri őt a vonathoz, este pedig kimegy elé az állomásra. Így megy ez egészen addig, míg egyszer nem érkezik meg a gazdi...


SpongyaBob: Ki a vízből!

Filmbox Family - április 25., 15.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vidám az élet Bikinifenéken, ahol az örök optimista SpongyaBob és barátai élnek: Patrick, a hű tengeri csillag, a kaján Tunyacsáp, a tudós mókus Szandi és a nagymenő vállalkozó Rák úr. Amikor ellopják a herkentyűburger titkos receptjét, SpongyaBob kénytelen összefogni örök ellenfelével, Planktonnal, hogy a tér és az idő határait átszelő utazásuk során felfedezzék saját szupererejüket és szembeszálljanak Burgerszakállal, az elvetemült kalózzal, akinek más tervei vannak a tengermélyi finomsággal.


Bűbáj

HBO 2 - április 25., 15.50
Korhatár nélkül megtekinthető.

Giselle-t, a szépséges hercegnőt a gonosz királynő száműzi a varázslatos, dalokkal teli rajzfilmvilágból. Ennek következményeként a lány a mai, modern Amerikában találja magát. Giselle először elborzad New Yorktól, melyben feje tetejére állnak a mesevilágban ismert tételek. Azután találkozik Roberttel, a válóperes ügyvéddel, aki kisegíti a bajból, és akibe lassan, de biztosan beleszeret. Igaz, hazájában már eljegyezte őt Edward herceg. A dolgok összekavarodnak, amikor megjelenik a színen a piperkőc vőlegény, ráadásul a gonosz királynő is New York-ba érkezik, hogy a hercegnő életére törjön.


Pinokkió

STORY4 - április 25., 17.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Geppetto mester ügyes kezével egy kis fabábut készít a háza előtt talált tuskóból. Vidám fiúcska kinézetűre sikeredik és Pinokkió névre kereszteli. Benne látja fiát, akit mindig is szeretett volna, de nem kapta meg soha a sorstól. A mester legnagyobb meghökkenésére a kis bábu életre kel. Eladja köpönyegét is, csak hogy a kíváncsi és rosszcsont kisfiú iskolába járhasson. Ám Pinokkió naívságát kihasználja sok alattomos figura, akik miatt rossz útra téved. Hihetetlen kalandokba keveredik, miközben atyja keresi mindenütt, és egy Jótündér vigyázza lépteit. Örök mese egy nagy nevettető felfogásában.