Családi filmek szombatra

A mai napon a láblógatás legális és társadalmilag elfogadott tevékenységnek számít, művészi szintre pedig a tévé előtti eldőlés hagyag eleganciája emeli. Ha ingert éreztek rá, hogy profivá váljatok ebben, akkor remek ötleteink vannak a gyakorláshoz!

Arthur és a villangók

Filmcafe - október 16., 8.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

A tízéves Arthur imádja a nagypapája varázskönyvében olvasott misztikus meséket, amelyek teli vannak soha nem látott, izgalmas lényekkel. A kisfiú egyre gyakrabban teszi fel magának a kérdést: mi van akkor, ha ezek a történetek mind igazak? Mi van akkor, ha a villangók, ezek a kedves aprócska lények, akiket nagyapja rajzain látott, tényleg élnek valahol? Arthur elszánja magát, s elindul felfedezni a villangók titokzatos világát.


SpongyaBob – A mozifilm

Paramount Network - október 16., 9.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

SpongyaBob Kockandarág egy sárga tengeri szivacs, aki az óceán mélyén él egy városban, Bikinifenéken. Legjobb barátjával, a rózsaszín tengeri csillaggal, Patrikkal, őrülten izgalmas kalandokat élnek át.


Bach és Broccoli

Filmbox Plus - október 16., 9.45
Korhatár nélkül megtekinthető.

Jonathan, a magának való férfi egyedül csak Bachnak él, épp ezért nem különösebben örül, mikor beállít hozzá Fanny, a szüleit egy balesetben elveszítő unokahúga. Ráadásul a 11 éves cserfes kislány nem jött egyedül, magával hozta házi kedvencét is: Brokkolit, a házi görényt. A kislány és szokatlan társa természetesen először rendesen felforgatják Jonathan életét, aki a káoszon átverekedve végül rádöbben arra, hogy pont ez hiányzott magányos életéből: egy kis felfordulás és sok-sok szeretet.


Gnómeó és Júlia

Filmbox Premium - október 16., 11.55
Korhatár nélkül megtekinthető.

Shakespeare klasszikus szerelmi története eddig még soha nem látott változatban kel új életre. Rómeó, pontosabban Gnómeó és Júlia történetét ezúttal bűbájos animációs filmben dolgozták fel. Az új adaptációban, melynek zenéjét és betétdalait Elton John komponálta, aranyos kerti törpék alakítják a két ellenséges család tagjait, akiknek viszálya miatt a címszereplők nem lehetnek egymáséi. Vagy mégis?


Robinson Crusoe

Paramount Network - október 16., 13.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedd, a merész papagáj "állati" barátaival él egy meseszép szigeten. Ám számára ez nem elég, minduntalan a világ felfedezéséről álmodik. Egy borzalmas vihar után Kedd és barátai egy furcsa teremtényt találnak a parton: egy embert...


Rontó Ralph

HBO 3 - október 16., 14.05
Korhatár nélkül megtekinthető.

Rontó Ralph a játékterem ósdi videójátékának rosszfiúja. Igazából azt szeretné, ha ő is olyan ünnepelt sztár lenne, mint Felix, a játék sztárja. Arról álmodik, hogy egyszer majd őt fogják hősként körülrajongani. Amikor egy új lövöldözős játék érkezik, benne a kőkemény Calhoun őrmesterrel, Rontó Ralph úgy érzi, hogy elérkezett az ő ideje. Ügyesen besurran az új terepre, és nevéhez méltón mindent elront benne. Eközben azonban szabadon ereszt egy olyan ellenséget, aki a játékterem minden játékára veszélyes.


Asterix: A varázsital titka

Filmbox Premium - október 16., 19.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Csodaturmix fagyöngyszedés közben leesik egy fáról, ráeszmél, hogy reflexei már nem olyan jók, mint régen, így kénytelen belátni, hogy öregszik. Úgy dönt, nekilát megkeresni az örökösét. Asterix-szel és Obelix-szel az oldalán útnak indul keresztül Gallián, hogy találjon egy druidát, aki méltó a varázsital receptjének megismerésére.