Családi filmek szombatra

A mai felhozatal vegyes érzelmeket ébreszt bennünk, egyrészt kezdődik a karácsonyi időszak vizuális megcsúfolása, másrészt az ősz végi dunsztszezon lagymatag nihilje lengi be a filmes kínálatot. Azért csak sikerült egy pofás kis csokrot összeszedni.

Jönnek a kacsák

Paramount Network - november 13., 7.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt két kiskacsa elszakad csapatától. A bájgúnárral kiegészülve a furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.


A dzsungel könyve

HBO - november 13., 8.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mauglit, az embergyermeket farkasok nevelték fel a dzsungelben. Amikor találkozik a félelmetes tigrissel, Sir Kán megfenyegeti, hogy elpusztítja őt. Maugli ezért elhagyja otthonát, és egy lenyűgöző utazásra indul, melynek során ezernyi izgalmas kaland vár rá. Szigorú mentora, Bagira, a fekete párduc és Balu, a szabad szellemű medve társaságában Maugli a dzsungel számos lakójával találkozik.


Zafír

Filmbox Plus - november 13., 10.15
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 11 éves Anna nővére, Lena titokzatos körülmények között esett le lova, Zafir hátáról, és ez a baleset az életébe került. A tragédia óta a lovat szinte ki sem vezették istállójából, mivel senki nem meri megülni. Lena halála óta Anna élete is napról napra sivárabbá vált, és talán emiatt érez egyre szorosabb kötődést Zafir iránt. Egy nap úgy dönt, hogy szülei tiltása ellenére megüli a lovat.


Rumlis vakáció

TV2 - november 13., 13.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bob Munro minden követ megmozgat, hogy a családi vakáció ne torkolljon komplett katasztrófába. A Munro-família ugyanis már a várva várt Hawaii vakációra készül, amikor a családfő ultimátumot kap a főnökétől, miszerint meg kell jelennie egy coloradói megbeszélésen, különben búcsút mondhat a munkájának. A szorult helyzetben azonban Bob úgy dönt, hogy összeköti a kellemest a hasznossal. Repülőút helyett az aszfaltturnét választja, és azzal nyugtatgatja vonakodó családját, hogy a közös út majd jól összehozza őket...


Vaiana

VIASAT3 - november 13., 15.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Vaiana főszereplője egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során Vaiana találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben.


Kelekótya karácsony

Filmcafe - november 13., 16.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Luther Kranknek tele a hócipője a karácsonnyal. Feleségével egyetértésben úgy dönt, hogy fittyet hány a szomszédság elvárásainak meg a decembertáji közerkölcsnek, és melegebb éghajlatra utazik a szeretetünnep cirkusza elől. Már kész az utazólista, már haragosuk az egész utca, amikor a házaspár Peruban élő lánya bejelenti, hogy odahaza szeretne karácsonyozni.


A leleményes Hugo

Film Now - november 13., 17.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Órás apja halála után iszákos nagybátyja veszi magához a kis Hugót. A nagybácsi eltűnését követően az árva fiú titokban javítgatni kezdi a pályaudvar óráit, vigyázva arra, nehogy elcsípjék. A főinspektor ugyanis lelencházba dugja a lézengő gyerekeket. Szabadidejében Hugo egyetlen örökségét, a különös gépembert próbálja működésbe hozni, mivel meggyőződése, hogy az apja üzenetét hordozza.