Családi filmek szombatra

Remélhetőleg a mai felhozatal milyensége csak markáns kontrasztot kíván adni az előttünk álló napok ünnepi kínálatának, mindenesetre ha néznétek valamit, ami ismétlés vagy kevésbé rossz, akkor itt a lista!

Rin Tin Tin

Moziverzum - december 18., 6.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rin Tin Tin, a világhírű németjuhász "gyermekkorát" ismerhetjük meg ebben a remek családi filmben. Az édes kis kölyökkutyára egy amerikai katona talál rá, amikor az első világháborúban, egy francia város romjai között túlélőket keres. Mivel a hadseregben a szabályok szerint hobbiból kutyát nem lehet tartani, így kénytelen kiképezni őt mentőkutyának.


A hihetetlen család

HBO - december 18., 7.55
Korhatár nélkül megtekinthető.

Bob a kertvárosban él a feleségével és a gyermekeivel. Senki sem tudja, hogy korábban ünnepelt szuperhős volt, az emberiség megmentője, Mr. Irdatlan néven ádáz ellenfele minden gonosztevőnek. Egy balszerencsés akciót követően azonban a kormány félreállította. A biztosítási ügynökként dolgozó Mr. Irdatlan/Bob nehezen viseli a szürke hétköznapokat. Az unalomnak azonban lőttek, amikor egyik nap titokzatos megbízást kap...


Dzsungel-mentőakció

Film+ - december 18., 9.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, a koala, aki a legveszedelmesebb ellenfelük, s akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.


Fel!

HBO2 - december 18., 9.35
Korhatár nélkül megtekinthető.

A 78 éves Carl Fredricksen felesége elvesztése óta magányosan, visszahúzódva éli mindennapjait. Az öreg házára szemet vet az a társaság, amely a környék telkeit már felvásárolta. Carlt azonban odaköti a sok emlék, köztük az a fénykép, amelyet nézve arról álmodoztak a nejével, hogy elutaznak a világ legnagyobb vízeséséhez. Az álmait sirató öregúr merész tettre szánja el magát. Kihasználva egykori léggömbárusi gyakorlatát egyetlen éjszaka alatt fellufizza a házát, és reggel, mielőtt az idősek otthonába szállítanák, felemelkedik vele a levegőbe.


Megaagy

Paramount Network - december 18., 14.10
Korhatár nélkül megtekinthető.

A supergonosz Megaagy álma valóra válik, amikor legyőzi a várost védő Metro Mant, és átveszi Metro City irányítását. De amikor egy új gazember lép színre, és a káosz bonyolódik, a világ legnagyobb "elméje" és komikus társa, Minion valóban megmenthetik a várost.


Betlehemi ramazuri

RTL Klub - december 18., 15.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Valentino atya épp a karácsonyi jászolos jelenethez toboroz szereplőket, amikor Salvo, a tolvaj elcsen egy igen értékes ereklyét a templomból. Az atya üldözőbe veszi, és egy bozótból a Júdeai sivatagba jutnak, a nulladik évbe, épp mielőtt Jézus megszületne. Valentino atyának az az ötlete támad, hogy keressék meg Máriát és Józsefet, hátha a Madonna csodát tesz, és visszajuttatja őket 2019-be. Az alkalmi páros útnak indul, s még csak nem is sejtik, mennyi különös kaland vár rájuk...


Paddington

DUNA Televízió - december 18., 19.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Paddington, a mackó a legsötétebb perui dzsungelben nőtt fel Lucy nénikéjével. A néni egy angol felfedezővel történő találkozás után abban a szellemben nevelte unokaöccsét, hogy az izgalmas londoni életről álmodozzon. Amikor egy földrengés elpusztítja otthonukat, Lucy néni úgy dönt, hogy felcsempészi Paddingtont egy bőröndben az Angliába tartó hajóra. A mackó egyedül érkezik meg a Paddington állomásra, ahol azonnal szembesül vele, hogy az élet a nagyvárosban nem pont olyan, amilyennek megálmodta.

 

 

A SZESSÖN legújabb részében kiderül, mennyire van a vérében Lady Szomjasnak a kubai ritmus és a latin lüktetés.