Családi filmek szombatra

Végre szombat van, ez az a nap a héten, amit még a tévéműsor sem tud elrontani, így teljes nyugalommal osztjuk meg veletek a mai nézhető filmek listáját.

Szörnyen boldog család 2.

HBO 2 - október 8., 9.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hogy Baba Jagát és Renfieldet kiszabadítsák Mila Starr szörnyvadász karmai közül, a Wishbone család ismét vámpírrá, Frankenstein-szörnnyé, múmiává és vérfarkassá változik. A szerethető szörnycsalád három denevérkedvencük segítségével újra körbejárja a világot, hogy megmentsék barátaikat.


A Lego kaland 2.

HBO - október 8., 9.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Öt fantasztikus év telt el az első Lego-kaland óta, amikor a polgároknak egy új, hatalmas fenyegetéssel kell szembenézniük. A távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak, ráadásul magukkal hurcolják Vadócot, Batmant, Vasszakállt és Unikittyt. A kiválasztottra, a gyermeteg Emmettre vár a feladat, hogy kiszabadítsa őket...


Immenhof - Egy nyári kaland

DUNA Televízió - október 8., 10.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Végre itt a nyár! Az Immenhof lovas farmon apjuk halála után a három nővér, a tizenhat éves Lou, a huszonéves művész Charly és a legkisebb cserfes Emmie vezeti a családi vállalkozást. A lányokat folyamatosan támadja a szomszéd Mallincroth ménes gazdája és arrogáns trénere, Runa. A csodalónak tartott Cagliostrót Lou menti ki a mocsárból, ám a riválisuk őt teszi felelőssé a ló furcsa viselkedéséért.


Balto

Minimax - október 8., 13.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

A félig husky, félig farkas Balto nem tudja hová tartozik igazán. Ám barátai, Borisz az orosz hólúd, a jegesmedve kölyök, és a gyönyörű huskylány Genna szeretik, és tudják róla, hogy milyen nemes lelkű. Egy napon komoly diftériajárvány tör ki Alaszkában. A gyerekek sorra betegszenek meg és a bajt még az is tetézi, hogy az óriási szélvihar elzárja az utakat. Nincs esély, hogy az életmentő gyógyszerek eljussanak a beteg gyerekekhez, hacsak egy csapat szánhúzó kutya nem vág neki a 600 mérföldes útnak...


Kémkölykök 2: Az elveszett álmok szigete

Paramount Network - október 8., 14.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Carmen és Juni immár hivatásos OSS ügynökök, akik ismét az események sűrűjében találjákmagukat: vissza kell szerezniük a félelmetes fegyvert, a Transmooker Device-t azoktól, akik örökre ki akarják kapcsolni az összes energiaforrást a Földön. Küldetésük során eljutnak Romero, az őrült tudós trópusi búvóhelyére.


Maja, a méhecske - A mézcsata

TV2 Kids - október 8., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vidám és kalandvágyó méhecske, Maja nagyon szeretne részt venni az egész birodalom legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, de kissé túlzásba vitt lelkesedésével sikerül magára haragítania a méhbirodalom nagyhatalmú császárnőjét. Az uralkodó szigorú feltételhez köti a játékokban való szereplését: ha Maja veszít, a kaptára nyári méztermését be kell szolgáltatnia. A bátor méhecskének el kell fogadnia a kihívást és a számára kijelölt csapattársakat is, akik között régi ismerősök is akadnak.


Kung Fu Panda 2.

HBO - október 8., 18.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po pandának teljesült az álma, Sárkányharcos lett belőle. Így már az ő feladata a Béke Völgyének védelmezése, melyben a barátai, az Örjöngő Ötös néven ismert Tigris, Daru, Sáska, Vipera és Majom is segítenek. Ám Po élete veszélybe kerül, amikor új, félelmetes gonosztevő bukkan fel a színen.