Családi filmek szombatra

Itt egy újabb remek hétvége, amit megünnepelhettek jó filmekkel - mutatunk is pár mesés alternatívát.

Kung Fu Panda

Moziverzum - január 14., 10.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung fu rajongó, ami nem éppen előny, ha az ember - vagyis panda - a családi levesbüfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung fu világába, és együtt gyakorolhat a bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel.


Ősember - Kicsi az ős, de hős!

Paramount Network - január 14., 13.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kicsit sem bátor kőkori ősöknél majdnem minden kerek, amíg völgyüket el nem foglalja a pénzéhes bronzkori zsarnok, Kupor. Az Öreg és törzse beletörődnek a sanyarú száműzetésbe, ám az ifjú és ügyetlen Öcsi hű társával, Kutylaccal mer nagyot álmodni, és megpróbálják felvenni a kesztyűt. Ha beválik a nem túl kigondolt tervük, visszakapják szeretett otthonukat.


Bob, a juhászkutya

Filmbox Plus - január 14., 17.45
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy fiatal árva fiút Írországba küldenek nagyapjához, az új országot megszokni azonban nagy kihívást jelent neki. Hamarosan rádöbben, hogy a sors jutalmat is tartogat, nem csak nehézségeket...


Belle és Sébastien

m2 / Petőfi TV - január 14., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Odafenn a francia Alpokban, ott ahol a hó tiszta, ahol a zergék a mormotákkal kergetőznek, ahol a hegycsúcsok a felhőkbe érnek, van egy csöndes, békés kis falu, ahová megérkeznek a megszálló németek a II. világháború idején. Itt talál egymásra egy magányos gyermek és a gazdája kegyetlensége miatt elszökött kutya. A leleményes és bátor Sébastien megszelídíti a kóborló és vadnak hitt Belle-t. Megismerkedésük és kapcsolatuk egy örök barátság kalandja.


Szörnyek az űrlények ellen

HBO - január 14., 18.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Különös baleset éri az esküvőjére készülő lányt. Susan nyakába esik az űrbéli trutyi, melynek hatására tizenöt méteresre nő. A katonaság elfogja, és a titkos bázisra viszik, ahol különféle szörnyeket őriznek. A Drabáliának elkeresztelt Susan mellett itt vigyáznak a rovarfejű zsenire, Dr. Csótányra, a félmajom-félhal Hiányzó Láncszemre, a zselés és elpusztíthatatlan B.O.B.-ra és Rovaroszauruszra, a száz méter hosszú lárvára. Hamarosan egy idegen robot landol a Földön. Miközben a világ a pusztulás szélére sodródik, az elnök parancsot ad, hogy a szörnyeket vessék be az űrlények ellen.


Asterix Britanniában

Minimax - január 14., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Julius Ceasar, a ravasz római hadvezér kifundálta, hogy miként lehet meghódítani Britanniát. Bár a brit katonák rendkívül bátrak, de különös szokásoknak hódolnak: mindennap délután 5 órakor felfüggesztik a harcot azért, hogy forró vizet igyanak, de ami még ennél is meglepőbb, hetente öt csatanapot és két pihenőnapot tartanak. Nem csoda hát, ha a szemfüles rómaiak - a hétvégét kihasználva - elfoglalják Britanniát.


King - Egy kis oroszlán nagy kalandja

HBO - január 14., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kinget, az oroszlánkölyköt ki akarják csempészni, ám tranzit közben megszökik a repülőtérről, és a 12 és 15 éves Ines és Alex otthonában talál menedéket. A testvérek őrült tervet eszelnek ki: Kinget vissza kell vinni Afrikába. Ám a vámosok a nyomukban vannak, ami nem könnyíti meg a testvérek küldetését.