Családi filmek szombatra

A mai nap a bolygóbarát programok jegyében zajlik, de a tévés kínálatban erre semmi sem utal sajnos, mindenesetre ha úgy döntötök, hogy néznétek valami filmet, akkor ezekből lehet válogatni most szombaton...

Egy karácsonyi rejtély

HBO 2 - április 22., 7.40
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Száz évvel ezelőtt az oregoni Pleasant Bayben egy fiatal fiú felfedezte a Mikulás varázslatos csengőit, amely egy évszázadnyi jólétet hozott kisvárosának. Most, néhány nappal karácsony előtt, a csengők eltűntek, és egy csoport rettenthetetlen gyerekre hárul a feladat, hogy megoldják a helyzetet, megkeressék a csengőket és helyreállítsák a karácsonyi varázslatot.


Asterix – Az istenek otthona

Paramount Network - április 22., 10.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az időszámítás csak ötven év múlva kezdődik, de a rómaiak már rég elfoglalták egész Galliát. Az egészet? Nem! Egyetlen falu lakói ellenállnak a hatalmas sereggel érkező hódítóknak, és mindenkit, aki egy kicsit is rómainak tűnik, messzire kergetnek.


Hamupipőke és az elvarázsolt herceg

Minimax - április 22., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tündéranya segítségével Hamupipőke és három cincogi kis barátja elindul a palotába, hogy részt vegyenek a királyi bálon. Idáig mindannyian ismerjük a mesét, ám kiderül egy szörnyű titok! Az igazi herceget egérré változtatta egy gonosz boszorkány, a fiú pedig, aki jelen van a bálon, egy csaló! Hamupipőke és három kis barátja elhatározzák, hogy megmentik a trónörököst.


Addams Family 2.

HBO 2 - április 22., 13.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Morticia és Gomez kétségbeesetten figyelik, ahogy gyermekeik felnőnek, kihagyják a családi vacsorákat, és már nem vágynak a közös időtöltésekre. Hogy helyreállítsák a családi köteléket, a szülők úgy döntenek, hogy mindenkit bezsúfolnak kísértetjárta lakókocsijukba, és útnak indulnak egy utolsó közös családi nyaralásra.


A leleményes Hugo

VIASAT3 - április 22., 16.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Órás apja halála után iszákos nagybátyja veszi magához Hugót. A nagybácsi eltűnése után az árva fiú a pályaudvar óráinak javításával foglalatoskodik a legnagyobb titokban, vigyázva arra, nehogy elcsípjék. A főfelügyelő ugyanis az árva gyerekeket lelencházba dugja. Szabadidejében Hugo az egyetlen örökségét, a különös gépembert próbálja működésbe hozni, mivel meggyőződése, hogy az az apja üzenetét hordozza.


Őslények országa XIII. - A barátok bölcsessége

TV2 Kids - április 22., 18.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedvenc őskori barátaink, Tappancs, Kistülök, Kacsacsőr, Tüskés és Röpcsi ismét visszatérnek a Steven Spielberg által indított, méltán világhírű rajzfilmsorozat új részében. Az öt jó barát most két eltévedt Beipiaosaurusnak - tollas dínónak - segít megtalálni a Virágzó völgyet. Útjuk során azonban nem csak ők mutatják meg a helyes irányt a szószátyár Döfi-nek és Büfi-nek, hanem az elcsellengett dínóknak köszönhetően ők is leckét kapnak a barátságból.


Maja, a méhecske

Minimax - április 22., 20.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Maja más, mint a többi méhecske. Nem hallgat senkire, megy a saját feje után és a szabályokat sem hajlandó betartani. Az sem tántorítja vissza, hogy tudja, a közeli réten fészkelő darazsak örök ellenségeik. Mikor a kaptár féltve őrzött méhpempője eltűnik, mindenki biztosan tudja, a darazsak fosztották ki őket, de arra gyanakodnak, Maja segített ebben nekik. Maja útra kel legjobb barátjával, Willyvel, hogy felkeresse a darazsakat, és kiderítse ki a valódi tolvaj...