Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Végre otthon!, a Dzsungel-mentőakció és A zöld urai, a nagyobbakat a Nicsak, ki beszél!, a Bolondos dallamok - Újra bevetésen, az Alice Tükörországban, a Rico és Oscar, a tésztadetektívek, valamint az Egyesült állatok várja.

Végre otthon!

Moziverzum - december 1., 8.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak. Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek.

Dzsungel-mentőakció

Film+ - december 1., 10.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.

A zöld urai

HBO - december 1., 11.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az erdő mélyén különös lények élnek és furcsa dolgok történnek - mind biztos távolban az emberi szemektől. A világunkkal párhuzamosan létezik egy eddig sosem látott dzsungelbeli civilizáció, melyben a jó és a rossz örök küzdelme folyik. Egy csoda folytán egy fiatal lány is belekeveredik ebbe a fantasztikus világba, ahol néhány furcsa társ oldalán kénytelen keresztülverekednie magát a gonoszok csapdáin, hogy megmentse a titkos világot és a miénket.

Nicsak, ki beszél!

TV2 - december 1., 13.40
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Mollie, a nagyszájú titkárnő gyermeket vár főnökétől, aki hallani sem akar a dologról és eszébe sincs elválni a feleségétől. A kilátástalannak tűnő jövő ellenére a nő megtartja a babát, s hamarosan megszületik a kis Mickey. Ám a gyermek megszületése után segítségre van szüksége, ezért épp kapóra jön James, a kissé infantilis taxisofőr, aki szívesen vigyáz a kisfiúra. És miközben Mollie a megfelelő apát kutatja gyermeke számára, Mikey már ki is választotta magának Jamest. De hogyan hozza ezt a felnőttek tudtára?

Bolondos dallamok - Újra bevetésen

Film+ - december 1., 14.00
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Tapsi Hapsi és Dodó Kacsa, a Warner Brothers két sztárja ismét összezördül. Dodó ugyanis torkig van a másodhegedűs szepével Tapsi oldalán, ezért úgy határoz, hogy örökre búcsút vesz a Stúdiótól. Ehhez Kate Houghton, a Komédiaügyi alelnök is hozzájárul, aki felbontja Dodó szerződését, és utasítja DJ Drake-et, a WB biztonsági őrét és reménybeli kaszkadőrét, hogy penderítse ki Dodót a Stúdió területéről. Ekkor kapja a hírt DJ, hogy apját, a híres színészt, aki mellesleg szuperkém is, fogságba ejtette az Acme megakonszern vezetője, Mr. Chairman. Charmain mindenáron meg akarja szerezni a Kék Maki nevű gyémántot, amivel a Föld teljes lakosságát majommá tudná változtatni. Azonban csak DJ apja tudja a drágakő lelőhelyét, ezért a lökött duónak sietnie kell, hogy megakadályozzák az őrült tervet.

Alice Tükörországban

Viasat3 - december 1., 16.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Alice visszatér Csodaországba, ahol ráadásul még időutazóvá is kell válnia, hogy megmenthesse a bolond Kalapost. Alice Kingsleigh az elmúlt években édesapja nyomdokaiba akart lépni, ezért a tengeren hajózott. Miután visszatér Londonba, egy mágikus nagyító birtokába jut, amelynek segítségével visszatér Csodaországban megismert barátaihoz, a Fehér nyúlhoz, a Bölcselőhöz, a Cheshire macskához és persze a bolond Kalaposhoz, aki azonban, mintha nem lenne önmaga. Ezért Mirana elküldi Alice-t, hogy kérje kölcsön a titokzatos Kronoszférát, ezt a fémből készült gömböt, amely magát az időt működteti. Ahogy visszatér a múltba, a lány számos barátjával és ellenségével találkozik, miközben veszedelmes küldetésének próbál a végére járni és megmenteni a Kalapost.

Rico és Oscar, a tésztadetektívek

m2 - december 1., 18.10
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A tízéves Rico szokatlan fiú. Néha csak úgy nevetni kezd azon, hogy összekeveri a dolgokat a fejében, és nem tudja, hogy merre van a bal meg a jobb. Rico azonban képes észrevenni a kis, látszólag jelentéktelen dolgokat, pontos a részletek megfigyelésében. Mint amikor egy darab tészta a járdán hever. Vagy a furcsa történéseket a házban, ahol él. Amikor az új barátja, a tehetséges, de idegesítő Oskar emberrablás áldozata lesz, Ricónak minden képességét be kell vetnie, hogy a nyomára bukkanjon.

Egyesült állatok

Minimax - december 1., 20.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A forró Afrika szavannáin minden állat egyetlen dolgon töri a fejét: vajon hova tűnt az a sok víz? Hiszen évekkel ezelőtt még ott voltak a folyók és patakok, melyek a távoli hegyekből csörgedeztek alá a völgyekbe. Egyre növekvő szomjuk aztán komoly aggodalommá válik, főként mióta az utolsó megmaradt vízlelőhelyet rivális bölény- és orrszarvú csordák őrzik. Így a bátor szurikáta, Billy és legjobb haverja, a jámbor oroszlán, Socrates úgy döntenek: megkeresik a vizet. Billy egyúttal fiának is szeretne imponálni a kalanddal, minden vágya, hogy sarja büszke legyen rá. Útközben találkoznak a gall kakassal, Charlesszal, aki egy szedett-vedett csapatot vezet Afrikába: egy jegesmedve hölgyet, egy kengurut, egy tasmán ördögöt és két galapagosi teknőst.