Családi filmek vasárnapra

Még tart a hétvége, élvezzétek ki a beltéri konstruktív semmittevést, testnek és léleknek is szüksége van a heti chillre, ebben lesz segítségetekre a legendás Villám McQueen, egy repülő robotfiú, egy csapat fura állat, valamint Gru mesteri terve.

Robinson Crusoe

Paramount Channel - április 26., 8.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedd, a társaságfüggő papagáj egy csöpp egzotikus szigeten él vidám barátaival. Habár a sziget maga a paradicsom, Kedd semmi másról nem tud álmodozni, csak arról, hogy felfedezze a világot. Egy hatalmas vihar után barátaival egy fura szerzetet találnak a parton: Robinson Crusoe-t. Kedd pedig egyből meglátja benne a lehetőséget, hogy más szigetekre is eljusson vele.


Astro Boy

Filmbox Premium - április 26., 8.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Astro Boy látszólag egy átlagos kisfiú, valójában a pozitív kék energia segítségével működő android, aki különleges képességekkel van megáldva. (Többek között hihetetlenül gyors és repülni is tud.) A fiatal robotfiú felfedezőútra indul, hogy megismerje és elfogadtassa magát a világgal, valamint megtalálja helyét az igazi emberek között. Astro Boy kalandos útján sok-sok érdekes figurával találkozik. Megismeri és megtapasztalja a legfontosabb emberi érzelmeket: örömöt, barátságot és szeretetet. Azonban mikor egy titokzatos robothadsereg miatt veszélybe kerülnek szerettei, minden tudására és képességére szükség van ahhoz, hogy megmentse őket a rájuk leselkedő veszélyektől.


Verdák 3.

VIASAT3 - április 26., 14.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja.


Gru

Moziverzum - április 26., 15.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Nem illik az idilli kertvárosi képbe a fekete ház a kiszáradt kertjével. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta. Itt él és dolgozik ugyanis a velejéig gonosz Gru, aki zsugor- és fagyasztósugara, valamint különféle légi és szárazföldi harceszközei révén mindenkit elsöpör az útjából, aki keresztezi terveit. Gru legújabb terve pedig az, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik, nincs senki, aki képes lenne megakadályozni ebben. Senki, hacsak a három árva kislány nem. Margo, Edith és Agnes ugyanis talán még Gru szívét is meglágyítja...


Pim és Pom - A nagy kaland

Filmbox Family - április 26., 17.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy fekete cica és egy fehér cica. Nini, ott kukucskálnak a bicikli kosarában! Pim és Pom legjobb barátok, és együtt laknak a Kedves Hölgynél. Ám amikor a Hölgy unokahúgai elviszik őket piknikezni, megszöknek és eltévednek. Szeretnének hazatalálni, de út közben gyanús alakokkal hozza össze őket a sors. Vajon kiállja-e a barátságuk a próbatételt? Ez aztán a nagy kaland! Édes és tanulságos cicás mese Hollandia legnevesebb rajzolójától.


A hihetetlen család 2.

RTL Klub - április 26., 19.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait. Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy senki nem tudja még mindig, milyen erő is lakozik Furiban. Amikor egy új gonosztevő elméjéből kipattan egy briliáns és veszedelmes terv, a családnak – és Fridzsimennek – ismét egy csapatként kell dolgoznia – ám az sem olyan egyszerű, ha mind hihetetlen figurák!