Családi filmek vasárnapra

Ma felülünk a nosztalgiahullámra, és bágyadt de jóleső mosollyal az arcunkon üdvözöljük a napi kínálatot. Tegyetek ti is így, itt a vasárnapi szemezgető!

Zootropolis – Állati nagy balhé

HBO2 - november 14., 7.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, ahol békében élnek egymás mellett a világ minden tájáról származó állatok. Az elefánttól a mókuscickányig mindenki megfér egymással. A városban kezdi meg szolgálatát Judy Hopps, a zöldfülű rendőr. Rájön, nem egyszerű feladat első nyuszinak lenni a nagy és erős állatokkal teli rendőrségen. Judy azonban bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy ügynek.


A hihetetlen család

HBO2 - november 14., 12.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Bob a kertvárosban él a feleségével és a gyermekeivel. Senki sem tudja, hogy korábban ünnepelt szuperhős volt, az emberiség megmentője, Mr. Irdatlan néven ádáz ellenfele minden gonosztevőnek. Egy balszerencsés akciót követően azonban a kormány félreállította. A biztosítási ügynökként dolgozó Mr. Irdatlan/Bob nehezen viseli a szürke hétköznapokat. Az unalomnak azonban lőttek, amikor egyik nap titokzatos megbízást kap...


Addams Family – A galád család

Cinemax - november 14., 14.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gomez és Morticia Addams New Jerseyben, egy elhagyott kastélyban élnek. Nemcsak lakájossá tették az épületet, de utódokkal is benépesítették, a hely a béke szigete, távol a civilizáció zajától. A szinte állandó köd pedig elfedi őket a kíváncsi szemek elől. A nyugalomnak azonban lőttek, amikor Margaux Needler tévés műsorvezető felfedezi a vidéket, és lakóparkot álmodik ide. Csak idő kérdése, hogy mikor robban ki a konfliktus az Addams család és az újonnan épült kertvárosi negyed lakói között.


Karate kölyök

Film Now - november 14., 14.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miyagi, a harcművészetek idős mestere a karate legöregebb, legjobb és leghíresebb oktatója. Egyetlen szívfájdalma, hogy eddig nem talált olyan utódot, akinek átadhatná a tudását. Amikor összebarátkozik a szerény és félénk Daniellel, rájön: a fiú nemcsak a karate fogásainak, hanem a harcművészetek egész filozófiájának elsajátítására is alkalmas, így méltó lehet arra, hogy az örökébe lépjen.


Mindenki szereti a bálnákat

Moziverzum - november 14., 15.20
Korhatár nélkül megtekinthető.

Az Alaszka északi csücskén dolgozó helyi tévériporter, Adam Carlson alig várja, hogy leléphessen valamelyik nagyobb nézettségű csatornához. Egy napon ölébe hull élete nagy lehetősége egy szürke bálna család képében, akiket körbezárt az északi sarkkör gyorsan szilárduló jege. Adam tudósítása nyomán a szenzációéhes újságírók mellett felbukkan a városkában régi barátnője, az elkötelezett környezetvédő Rachel Kramer. Mivel az idő egyre fogy, Rachelnek és Adamnek össze kell hoznia egy különleges szövetséget az eszkimó őslakosok, egy olajcég, valamint az orosz és amerikai hadseregek között, hogy előítéleteiket félretéve segítsenek kiszabadítani a bálnákat.


B mint boldogság

Cinemax 2 - november 14., 16.55
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Barry Jonsberg My Life as an Alphabet című díjnyertes könyve alapján készült film főszereplője a határtalan optimizmussal és egyedi világképpel rendelkező Candice Phee. A lányt megihleti az új furcsa, fiú az iskolában, aki úgy véli, hogy képes multiverzumokon átutazni. Candice gondol egy nagyot és elhatározza, hogy megjavítja a boldogtalanságba süllyedő családját, és újra örömet hoz az életükbe.


Hahó, Öcsi!

m2 / Petőfi TV - november 14., 18.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

A Balog család legifjabb tagját, Öcsit apró csínytevései miatt bezárják a fürdőszobába. Itt megjelenik előtte Kököjszi és Bobojsza, a két mesebeli törpe és felajánlják, hogy mindenben a segítségére lesznek. Öcsi el is határozza: elmegy szerencsét próbálni, és "Időt" szerezni szülei számára, hogy többet foglalkozzanak vele.