Családi filmek vasárnapra

Ma van az év 226. napja, és még mindig borzasztóan satnya a vasárnapi felhozatal. Hogy hol van ebben a logika, azt nem teljesen értjük, mindenesetre mi összeválogattuk amit lehetett.

Luis és a Zűrlények

Paramount Network - augusztus 14., 9.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Luis apukája megszállottan kémleli az éjszakai eget, földönkívüliek után kutat, de álmában sem gondolta volna, hogy esetleg egyszer azok szó szerint bepottyannak a kertjükbe. A gyakran magányos kisfiú hamar összebarátkozik a három fura jövevénnyel, és rejtegetni kezdi őket apja elől, aki egy gyerekkori találkozás miatt veszélyesnek gondolja a földönkívüli lényeket. Amikor azonban az elfoglalt apuka miatt az iskolaigazgató bentlakásos iskolába akarja kényszeríteni, Luis komolyan fontolóra veszi, hogy nemcsak segít hazajutni a mókás triónak, de maga is elhagyja a bolygót.


Az igazi csoda

Prime - augusztus 14., 14.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy új közösségbe bekerülni mindenkinek nagy kihívás - de van, akinek még annál is nagyobb. Auggie Pullman jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most kezdi csak az iskolát. A kisfiú ugyanis arcdeformitással született, és eddig édesanyjával tanult otthon. Auggie nem hétköznapi arca alaposan felkavarja az iskolában a kedélyeket. Auggie azonban épp olyan hétköznapi dolgokra vágyik, mint a többi gyerek, és legfőképpen: barátokra. A kisfiú mindent megtesz, hogy elfogadják, de a beilleszkedés nem megy zökkenőmentesen.


Grimm mesék – A halász meg a felesége

m2 / Petőfi TV - augusztus 14., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Élt egyszer valaha régen egy halász. Egy szerény kis kunyhóban lakott a tenger partján a feleségével. Minden áldott nap kiment halászni, kivetette a horgot, s várta, várta a halat. Egy szép napon megint ott horgászott a parton, bámult a szép tiszta vízbe, üldögélt a botja mellett, és türelmesen várt, egyre csak várt. Egyszerre csak megrándult a zsineg, lemerült a horog a mélybe, s ahogy a halász fölhúzta, egy nagy lepényhal tátogott rajta, aki váratlanul meg is szólalt...


Derült égből fasírt 2. – A második fogás

VIASAT FILM - augusztus 14., 16.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kissé bogaras, de jó szándékú feltaláló, Flint Lockwood azt gondolta, hogy megmentette a világot a pusztulástól, amikor hatástalanította a leghírhedtebb találmányát, a sajtburgeresőt és spagettitornádót okozó berendezést. Ám rá kell jönnie, hogy a találmánya feltámadt poraiból, és ezúttal élelmiszer-állat hibrideket alkot.


Flamik

HBO 2 - augusztus 14., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Op és Ed, a két cuki, fánk alakú állat véletlenül 1835-ből a mai Sanghajba csöppen időutazással, ahol döbbenten fedezik fel a zajos, fura világot a forgalommal, a transzzsírokkal és más hasonló modern vívmányokkal, ám minden felfedezésük között a legrosszabb, hogy a flamik mára kihaltak. A két kis flami küldetése lesz, hogy megmentsék fajukat, és megváltoztassák a történelem menetét.


Jasper

m2 / Petőfi TV - augusztus 14., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jasper, a kis pingvin a Délisarkon él a szüleivel. Már tojás korában is nagyon kíváncsi volt, amióta pedig kikelt, csak a baj van vele. Minden érdekli, mindenről meg akar bizonyosodni. Amikor öccse is kikel a tojásból, a szülők rábízzák Öcsibogyót Jasperre. Ám Öcsibogyó ha lehet, még kíváncsibb mint Jasper, így nem csoda, ha izgalmas kalandok sorába sodorja bátyját...