Családi filmek vasárnapra

Valószínűleg jobban járunk, ha esőbiztos programot szervezünk vasárnapra is... Amíg újra kiderül az idő, nézzetek filmeket, ajánlunk is párat mára!

Jégkorszak - Húsvéti küldetés

Moziverzum - augusztus 6., 11.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ethel, a madármama egy kis időre rábízza Sid-re a tojásai őrzését. Mindez annyira jól sikerül, hogy Sid rövidesen újabb és újabb megbízásokat kap, és belendül számára a tojáskeltető biznisz.


El a kezekkel a Papámtól!

TV2 - augusztus 6., 13.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A mesék nem hazudnak. Amikor Dorka, a különleges fantáziavilágában élő, nagyszájú kislány megtudja, hogy özvegy apja újranősül, és ő mostohát kap, rögtön sejti: addigi világa fenekestül felfordul. Dorka harcba száll a mostoha ellen, akiről az sem elképzelhetetlen, hogy boszorkány...


Paddington 2

RTL HÁROM - augusztus 6., 14.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, és készülődik imádott nagynénje, Lucy századik születésnapjára. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az lesz a megfelelő ajándék. Csakhogy a könyvritkaság sok pénzbe kerül, ezért Paddington mindenféle munkát elvállal, hogy összegyűjtse az árát.


Heléne, a valódi menyasszony

m2 / Petőfi TV - augusztus 6., 14.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Helene, a szépséges fiatal lány korán elvesztette édesapját, és Gertruddal, a mostohájával éli mindennapjait. Az asszony mindent megtesz, hogy megkeserítse a lány életét, és ez csak rosszabb lesz, amikor elhatározza, hogy meghódítja a birodalom hercegét...


Kókusz Kokó, a kis sárkány – Tűzálló barátság

TV2 Kids - augusztus 6., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kókusz Kokó egy kis tűzokádó sárkány, aki nap mint nap újabb és újabb kalandokba keveredik. A Sárkányok szigetén a tűzokádó sárkányok mellett, felfaló sárkányok is élnek, akik határtalan falánkságukról ismertek. A mulatságos izgalmakban általában Kokóval tart két barátja is: Matilda, a süni és Oszkár, egy másik kissárkány.


Jetikölyök

Moziverzum - augusztus 6., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor egy gyerekekből álló baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján.


Pil - A neveletlen királylány

Minimax - augusztus 6., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Pil egy vagány fiatal lány, aki egy középkori csendes kisvárosban tengeti mindennapjait. Egy nap, miközben besurran a kastélyba, szemtanúja lesz, amint egy gonosz bűbájjal megbabonázzák Rolandot, a trónörököst. Pil rájön, hogy most neki kell megmenteni a herceg életét és az egész királyságot...