Eljött a hősök ideje - Ben10: Újabb kihívás

Március 31-től új évaddal tér vissza a Ben 10 játékshow a Cartoon Network csatornára. A műsor premierjéhez ezúttal egy különleges akció is kapcsolódik: az ifjú Ben 10 rajongókat és családjukat a Városligetben egy izgalmas nyomkeresős játék várja.

A Ben10: Újabb kihívás a korábbi évekhez hasonlóan a legmodernebb technológiai eszközöket bevetve állítja próbatételek és kihívások elé a résztvevő gyerekeket és felnőtteket. Az epizódok hasonló vonalvezetés mentén épülnek fel, mint a 2011-es Ben 10: A legnagyobb kihívás részei: egy-egy epizód során mindig két csapat küzd egymással, az egyes csapatok egy felnőttből és két gyerekből állnak. A szellemi kihívások és fizikai akadályok során a legmagasabb pontszámot gyűjtő csapat kerülhet be a végső döntőbe, ahol az idővel kell szembenézniük. Az egyes akadályok legyőzéséhez a csapatok Ben különleges órája, az omnitrix segítségével kell, hogy idegen lények testébe bújjanak.

A magyarországi premierhez kapcsolódóan a Cartoon Network egy különleges szabadtéri kalandra hívja a fiatal rajongókat, amelyet egy online ingyenesen letölthető „Ben 10 kalandlap” segítségével lehet játszani. A városligeti bújócska során Ragacskának, a legkisebb – ám legbátrabb idegennek – segíthetnek a játékosok abban, hogy megtalálja a barátait, a helyszínhez kapcsolódó rejtvények megoldásával. Az egyes állomások során a fiatalok a Városligetben található épületeket, szobrokat is közelebbről megismerhetik, a közelükben „elbújt” Ben 10 szereplők segítségével.

Ha szeretnétek valami izgalmas családi szórakozást és kellemes kirándulást a tavaszi szünetben, akkor töltsétek le ingyenesen a "Ben 10 kalandlap"-ot és irány a Városliget!