Megnyílt a Tabán Pagony

  • PORT.hu

Budapesten az ötödik, az országban pedig már a 11. Pagony könyvesbolt nyílt meg: a Tabán Pagony a korábbi Anno Mesebolt helyén várja a gyerekeket és szüleiket az I. kerületi Krisztina téren.

A Pagony szeretettel vár minden gyereket és szülőt legújabb budapesti könyvesboltjában, ahol a Pagony és a Tilos az Á könyvei mellett a minőségi gyerek- és ifjúsági irodalom színe-javát is megtaláljátok.

A Tabán Pagony ugyanazt a szellemiséget tükrözi, mint az eddig összes Pagony: a könyvesbolt legyen mesés hely, ahová be lehet térni játszani, beszélgetni, ahol válogatott könyvek és játékok várják a gyerekeket és szüleiket. Ahol az eladók jól ismerik az összes terméket, és bárki bátran kérdezhet tőlük. A Tabán Pagonyban a betérők a könyvek válogatása mellett diszkrét körülmények között pelenkázhatnak, bármikor kérhetnek egy pohár vizet, és a boltba kutyával is el lehet látogatni. Hamarosan pedig rendszeres programok is várják a látogatókat.

A Tabán Pagony ünnepélyes megnyitására július 17-én, pénteken kerül sor. A boltot reggel 10 órakor Marék Veronika nyitja meg virtuálisan, majd ezt követően egész nap kedvezményekkel, ajándékokkal, játékokkal várnak mindenkit a pagonyosok.

További infó erre!

Tabán Pagony
1013 Budapest, Krisztina tér 7.
Nyitvatartás: hétfő-péntek 10-19h, szombat 10-18h
https://www.facebook.com/tabanpagony/
Tel.: 70/884-2823
E-mail: taban@pagony.hu

 

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu