Mit nézzünk vasárnap a tévében?

Levetítik a Talpig zűrben második részét, Szelíd Ben történetét, a Nicsak, ki beszél most!-ot, valamint a Susi és Tekergőt.

Tom és Jerry: A varázsgyűrű
TV2 - április 29., 7.15
6 éven felülieknek ajánlott!

A kaland főszereplője a mágikus gyűrű, melyet Tom kapott megőrzésre egy ifjú varázslótól. A gyűrű azonban egy véletlen folytán Jerry fejére ragad, ami bizony nem kevés galibát okoz. Két régi barátjuk segítségével, Nibbles-szel, a szürke egérrel és Jerry rettenetesen erős unokatestvérével próbálnak megszabadulni a varázslatos ékszertől. De vajon sikerül-e nekik a lehetetlennek tűnő feladat?

Susi és Tekergő
HBO - április 29., 8.50
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Tekergő bohém kedvű, vidám kóbor eb, Susi pedig törzskönyvezett, szép és elkényeztetett kutyus. Bár kutyavilágok választják el őket egymástól, amikor a hölgy bajba keveredik, természetesen Tekergő az egyetlen, aki hajlandó vásárra vinni érte a (kutya)bőrét. Úgy látszik az ellentétek a kutyák között is vonzzák egymást. 

Duma - A vadon hívó szava
VIASAT3 - április 29., 10.55
12 éven felülieknek ajánlott!

A tizenkét éves Xan legjobb barátja egy gyönyörű gepárd. Az állat szülei elpusztultak, a fiú kölyökkora óta neveli az árva kölyköt. Remekül megérti magát a Duma névre hallgató állattal. Amikor Xan megtudja, hogy a szélvészgyors ragadozóra fogság vár, elhatározza, hogy kedvencét visszajuttatja oda, ahova tartozik, Dél-Afrika vadonjába. Az oda vezető út azonban hosszú és veszélyes, oroszlánok és krokodilok vadásznak rájuk, sebesen zúgó folyókon és zuhatagokon kell átkelniük. A legnagyobb veszélyt azonban egy kalandor jelenti, aki sok pénzt lát a gepárdban.

Talpig zűrben 2.
TV2 - április 29., 15.25
6 éven felülieknek ajánlott!

Junior és Ben Mortville-be költözik, ahol az új házban Juniornak külön szoba jut. Ben lába előtt pedig szebbnél szebb nők hevernek. Már ő is érzi, hogy ideje lenne újra megnősülni, mert akkor Juniornak végre lenne anyja. Ezért, miközben Junior kétségbeesetten keresi helyét az új iskolában, Ben különböző nőkkel randizik. Junior azonban megint pokollá teszi a pótanya jelöltek életét, míg fel nem tűnik a színen egy elszánt anyajelölt, aki úgy véli, Junior jellemének az tenne jót, ha Bagdad egyik bentlakásos iskolájába költözne.

A macskám, a családom és a fiúk
Paramount Channel - április 29., 15.35
12 éven felülieknek ajánlott!

Georgia és barátnői, Jas, Ellen és Rosie már az első napon kiszúrják az új testvérpárt az iskolában. Robbie és Tom most költöztek Londonból Eastbourne-be. Georgia kifőz egy tervet, hogyan tudna közelebb kerülni Robbie-hoz. Mivel tudja, hogy a fiú szereti a macskákat, eljátssza, hogy eltűnt az ő, Angus névre hallgató cicája. A számításba hiba csúszik. Amikor Jas pórázon vezeti Angust, az megszökik tőle és Tom menti meg. Jas és Tom randizni kezd egymással, míg Robbie Georgia riválisával, Lindsay-vel jár.

Szelíd Ben: A fekete arany
m2 - április 29., 18.15
12 éven felülieknek ajánlott!

Marknak problémái vannak az iskolában, ugyanis nem igazán jeleskedik matematikából. Közben pedig a gyámügy is érdeklődik utána. Az ingatlan befektető, Fog Benson nagyra törő terveit igyekezvén megakadályozni, Jacket, a parkőrt börtönbe vetik, pedig ő csak az erdőt akarta megóvni. Markra és medve-barátjára, Benre hárul a feladat, hogy tisztázzák Jacket a vádak alól. Így tehát elszánt nyomozásba kezdenek és mindent lefényképeznek, hogy megmentsék az állatokat és a környezetet.

Nicsak, ki beszél most!
SuperTV2 - április 29., 18.50
6 éven felülieknek ajánlott!

James és Mollie boldog házasságban élnek már 6 éve. Van két gyermekük és persze a velük járó összes gond. James nagyon jó állást kap egy nagy légitársaságnál és egyre több időt kell a levegőben töltenie. Mollie tűri egy darabig, hogy minden az ő nyakába szakad, de mikor a férfi főnöknője kikezd James-szel, betelik a pohár.