Új műsorvezetőkkel bővül az m2 gyerekcsatorna csapata

Három talpraesett, mindig vidám fiatal műsorvezető debütál a Hetedhét kalandban július 12-től. Góczán Panni, Korcsog Laura és Gyarmati Erik már izgatottan várják az új feladatot.

A Hetedhét kaland egy szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, amit minden hétköznap 10 percben sugároznak az m2 gyerekcsatornán. Az új műsorvezetők egyike Góczán Panni, aki bár 19 éves, sosem szeretné elengedni a kezét gyermeki énjének. Nagy szenvedélye a színház és a művészetek; hat évig hegedült, de táncolni és korcsolyázni is nagyon szeret. Jelenleg bábszínésznek tanul. Hobbija a kézműveskedés, tud varrni, hímezni és kötni is.

Forrás: MTVA Sajtó- és Marketingiroda


Korcsog Laura 18 éves, most érettségizett és tele van tervekkel. Bár főleg a művészetekért rajong, még a matematika tudományában is megtalálja a szépséget. Ugyan jelentkezett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karára, nem adja fel azt az álmát sem, hogy egy nap színésznőként vagy musicalszínészként dolgozhasson. Imád táncolni, akrobatikus rock and rollban világbajnoki aranyat nyert formációjával. Nyolc éve zongorázik, hegedült is három évig, és nagyon szeret énekelni is. Mindig fontos volt neki a sport, jelenleg a Szentendre N.K.E. NBI ificsapatában kézilabdázik.


Gyarmati Erik még csak 14 éves, de már évek óta szerepel a képernyőn. Bár kisgyerekként kémikus szeretett volna lenni, eddigi legnagyobb eredményének azt tartja, hogy a tavaly bemutatott HAB című filmben egyike lehetett a főszereplőknek. Szabadidejében szeret teniszezni és pingpongozni, és újabban elkezdett dobolni is. Alternatív zenét, rockot és indie-t hallgat leginkább, a rádió popslágereitől viszont egyenesen a falra mászik. Nagy állatbarát, tartott már gekkót, kaméleont, egeret és nyulat is. Kedvenc tantárgya az angol, lelkesen tanulja, mert úgy érzi, a nyelvtudás hatalmas kincs.


(via MTVA Sajtó- és Marketingiroda)