10 csodálatos gif, amit Jim Carrey-nek köszönhetünk

A kilencvenes évek egész másmilyen lett volna Jim Carrey hülye grimaszai nélkül, de a való életben is egyre furcsábban viselkedő színész később is okozott pár felejthetetlen élményt. A legjobb pillanatok pedig a net hálás közönségének köszönhetően gifekben élnek tovább.

1. Jim Carrey-nél kevesen táncolnak jobban nyakizomból, ahogy ez az örökérvényű gif bizonyítja. A Saturday Night Live-nak készült szkeccsfilm-sorozat ihlette később a Diszkópatkányok című filmet, amiben Carrey már nem szerepelt, és nem is sikerült jóra.

 

2. Jim Carrey az Ace Ventúrával rúgta be az ajtót 1994-ban. Aki a kilencvenes években volt gyerek, annak biztos beégett az agyába a film számtalan poénja a teljesen hibbant állatnyomozóval. Nem egy, hanem legalább száz gifet ki lehetne belőle emelni.

 

3. Nem maradhatott el a folytatás, az Ace Ventura 2. - Hív a természetben Afrikában folytatta az agyzsibbasztó ámokfutást Jim Carrey.

 

4. Az egyik leggyakrabban felbukkanó gifben a Dumb és Dumberben öklendezik szomorúan Jim Carrey, aki egy félelmetesen együgyű szerencsétlent játszik a filmben Jeff Daniels-szel.

 

5. A kábelbarát kicsit langyosabbra sikerült, de azért Matthew Brodericknek sikerült durván az agyára menni az örökös kéretlen nyomulással.



6. A Truman show tele van felejthetetlen pillanatokkal, itt Truman Burbank még nem sejti, hogy az élete hamarosan totálisan felfordul.



7. Egy gyönyörű kilépő a sokkoló felismerés után.

 

8. A Mindan6ó nem a magyar címe miatt borította ki a kritikusokat, de ettől még gif-történelmet írt.

 

9. Egy ikonikus motorozás csupasz hátsóval Az igenemberből.



10. Köszönjük, Jim!