125 milliós nyitóhétvégét jósolnak a Suicide Squadnak

Margot Robbie és Will Smith blockbustere akár meg is döntheti az eddigi DC-képregényfilmek bevételi rekordját.

A box office elemzők 125 millió dolláros amerikai nyitóhétvégét jósolnak az augusztus 4-én nálunk is mozikba kerülő Suicide Squad - Öngyilkos osztagnak, írja a Movieweb. Ez ugyan sehol nincs a két Bosszúállók-mozifilm 200 millió dollár körüli nyitóhétvégéjéhez, sőt, a Batman Superman ellen 166 milliós nyitásától is elmarad, de azért így is elég jónak számít.

A DC-rajongók ráadásul már nagyon ki vannak éhezve arra, hogy Batman, Joker, meg a többi Warnernél landolt szuperhős is összehozzon végre egy olyan ütős csapatfilmet, mint a zsinórban kasszát robbantó Marvel-blockbusterek, úgyhogy biztosan sokszor el fognak menni az Öngyilkos osztagra. Így még akár az is elhet, hogy ez a film is 1 milliárd dollár körül fog kaszálni, mint a Christopher Nolan-féle Batman-filmek.

A film sztorija nagyjából az lesz, hogy egy titkos kormányszervezet a DC-univerzum szuperbűnözőiből verbuvál egy olyan kommandót, ahol a tagoknak egy náluk sokkal elvetemültebb gonosztevőt (valószínűleg Jokert) kell majd elintézniük. A csapat tagjai: Harley Quinn (Margot Robboe), Gyilkos Krok (Adewale Akinnuoye-Agbaje), Deadshot (Will Smith), Rick Flag (Joel Kinnaman), Bumeráng (Jai Courtney), El Diablo (Jay Hernandez) és Enchantress (Cara Delevingne).