A vámpír Kate Beckinsale dögösebb, mint valaha

Kijött az Underworld 5 új előzetese, egy rakás Trónok harca-sztárral.

Kate Beckinsale ötödszörre is felvette a lakkszerkót, hogy halomra öldösse az Underworld franchise újabb mozifilmjében az egymással marakodó vérfarkasokat és vámpírokat. A Blood Wars alcímű fejezethez ezúttal egy ütős trailer is kijött, íme:

A 43 éves színésznő tehát ismét kirobbanó formában van. Azt viszont most még egyelőre nem értem, hogyan támadt fel Charles Dance karaktere, a félelmetes vámpírkirályt ugyanis emlékeim szerint pont az éjjel-nappal lakkszerkóban domborító Selene vágta ketté egy korábbi részben. De nemcsak ő az egyetlen színész, akit a Trónok harca csapatából hívtak át egy kis vérfarkas- és vámpírkaszabolásra: a likantrópok új vezére nem más, mint az Edmure Tullyt alakító Tobias Menzies, a kopasz James Faulkner pedig Sam apját, a morcos Randyll Tarlyt alakította a világ legnépszerűbb HBO-sorozatában.

Érdekesség, hogy a korábbiakkal ellentétben az ötödik részt már nem a színésznő férje, Len Wiseman rendezi, hanem Anna Foerster, aki az elmúlt évtizedekben leginkább Roland Ememrich blockbustereihez (A függetlenség napja, Godzilla, Holnapután) készített speciális effekteket. A forgatókönyvet Cory Goodman írta (korábbi munkái: A pap - Háború a vámpírok ellen, Az utolsó boszorkányvadász), Len Wiseman ezúttal csak producerként felügyelte a filmet. Amerikai remier: 2017. január 6. (via Movieweb)