Cinemira - Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál

Nézz gyerekfilmeket, legyél Te is filmes a legmenőbb családi fesztiválon! Próbáld ki magad a Cinemira animációs, filmes, kaszkadőr és smink foglalkozásain!

Foglald le helyed most a filmes, animációs, kaszkadőr vagy épp sminkes workshopokra itt.

Vedd meg jegyed online itt!

További információk az esemény Facebook oldalán. 

A Cinemirán a világ legkiemelkedőbb rövidfilmjeit vetítjük 4-14 éves gyerekeknek és számos filmes workshopon is részt vehet a teljes család.

A Cinemira az egyetlen kifejezetten gyerekeknek szóló filmfesztivál Magyarországon. Ezen a hiánypótló családi rendezvényen a gyerekek filmeken keresztül ismerhetik meg a világ különböző kultúráit.

A háromnapos gyerekfilm ünnepen több mint 80 országból, több száz, kifejezetten gyerekeknek szóló film látható. Az óránként induló filmes programban 4–14 éves gyerekek számára készített rövid animációs és élőszereplős filmeket vetítünk. Itt debütálnak a legendás magyar gyerekfilmek digitálisan felújított változatai, így a Keménykalap és krumpliorr, vagy a Macskafogó. Látható lesz premier előtt a Vizipók-csodapók moziváltozata is.

A fesztivál interaktív: filmes, animációs, casting, szinkronszínész, sminkes és kaszkadőr workshopokon próbálhatja ki magát a fiatal közönség. A gyerekeknek szóló filmes előadásokon pedig a szinkronizálás, vagy épp a casting titkaiba vezetik be a fiatal közönséget profi szakemberek.