Ezeket a műsorokat biztosan nem látja ma a tévében

Mert miért nézne bárki is mást, mint a Magyarország-Izland meccset? Ha mégis így tenne, ezekből válogathat, de ne tegyen így!

Valószínűleg a most szombati este hat és nyolc közötti műsorsáv az, aminél az M4 Sport kivételével az összes Magyarországon sugárzott csatorna legszívesebben csak lehúzná a rolót két órára. Ekkor játsszák ugyanis a foci-Eb második magyar érdekeltségű meccsét, ami különös jelentőséget kapott azután, hogy Magyarország az első meccsén 2-0-ra legyőzte Ausztriát.

Ha sikerül pontot szerezni Izland ellen, egészen reális esélye lesz annak, hogy a magyar válogatott továbbjusson a csoportkörből a kieséses szakaszba, ami gyakorlatilag egy giccses filmek inspirálására alkalmas tökéletes történet beteljesedését jelentené.

Szóval szinte kizártnak tartjuk, hogy bárki, aki tévé közelében lesz ezen a napon délután, az bármi mást nézne, de azért szedjük össze gyorsan, hogy mik azok a műsorok, amik csúnyán elhullanak ezen a napon. Illetve fociundorban szenvedők ezek közül válogathatnak. A különféle egyébként is ebben az idősávban megtekinthető hír-, magazin- és töltelékműsoroktól eltekintve nézzük a fennmaradó, gyakorlatilag a semminek készült kínálatot!

Amikért nem kár

Egy egyszer nézhető vígjáték felesleges folytatásáról maradhatunk le az HBO2-n, amíg hazánk fiai éppen a történelmi siker kapujában topognak. A Förtelmes főnökök 2 alapötlete egyébként viszonylag frappáns, arról szól, hogy az első részben a főnökeik miatt szívó idióta munkavállalók a második részre a saját főnökeikké válnak. A helyzetet sajnos nem játszották ki a készítők, és inkább behoztak egy új gonoszt, aki az első film főnökeinek a helyébe léphetett.

 

Lesz még egy folytatás, amiért nem kár, de erről sajnos nehéz megmondani, hogy az első részhez képest milyen, mert valószínűleg nincs ember a Földön, aki megnézte volna a Szellemlovas 2-t a tragikusan gyenge első rész után. Mivel most olyan időpontban adja a tévé, amikor szintén senki sem fog idekapcsolni, a jövőben sem lesz olyan ember, aki tudná, miről szól ez a film.

Ha már rossz filmeknél tartunk, akkor mint szinte minden hétvégén, most is megmerítkezhetünk a trashfilmek világában, ezúttal a Robotkrokodil című filmet nézhetjük meg, aminek a leírása több mint tökéletes: “Amikor egy űrhajó zuhan egy állatkertre, a fedélzeten levő rejtélyes katonai nanotechnológia megszáll egy hatméteres krokodilt, a legnagyobbat a fogságban élők közül”. Kell ennél több?

Amikért kicsit kár

Az egyetlen olyan alkotás a focimeccs ideje alatt, amire rásüthetjük a klasszikus csajos film jelzőt Massy Tadjedin Tegnap éjjel című romantikus drámája, amiben egy csomó szép embert nézhetünk párkapcsolati válságokban. Guillaume Canet, Eva Mendes, Keira Knightley és Sam Worthington látható a főszerepekben.

A levesbe menő filmek között van egy egész szórakoztató családi vígjáték is, ráadásul ebben szegről-végről a sporté a főszerep. Az Asterix az olimpián című alkotás a sokadik része az Asterix és Obelix élőszereplős történeteinek, és ugyan nem annyira erős, mint a zseniális magyar szinkronnal operáló második rész, de azért a kötelező minimumot teljesíti. Ráadásul feltűnik benne egy rakás híres sportoló Michael Schumachertől kezdve Zinédine Zidane-ig.

Amikért kár

Egy film van, amit igazából sajnálunk, hiszen egy tökéletes szombat délutáni bambulós filmről beszélünk. A klasszikus Szellemirtókról van szó, amit nehéz elégszer megnézni, de ha már kicsit unja is, akkor is alkalmas bármikor egy kis háttértévézésre. 

De hát úgysem ezeket fogja nézni, hanem a Magyarország-Izlandot, és milyen jól teszi!