Hétfői vegyes

Speciel én még nem állok készen arra, hogy ismét tumultusban vegyek részt, ezért elmentem az erdőbe koncertet nézni. Ez a fotó a koncerten készült. Még csak az előzenekar készülődött, amint mutatja a képernyő is. Hát, igen, fel kell készülni a szabadtéri programokra, ami hurrá! Ám még jócskán találni digitális élményforrást, ami szintén. A koncert egyébként igen jó volt, ajánlom mindenkinek!

Online, május 31.,  18:00

Szerb Antal A világirodalom története című könyvének első teljes, modern kiadásáról Pálfy Eszterrel és Havasréti Józseffel beszélget Szegő János a Líra Könyv oldalán.

Lukács Gergely tuba diplomakoncertje

Online, május 31.,  18:00

Élő közvetítés a Zeneakadémia Online Koncertterem oldalán és YouTube csatornáján.

Online, május 31.,  19:00

Május 31-én ifj. Balázs Elemér zongoraestjével folytatódik az MVM Koncertek – A Zongora-sorozat exkluzív online koncertközvetítéssel ifj. Balázs Elemér otthonából. Az exkluzív koncerten betekintést kapunk a művészek ünnepnapjai mellett a hétköznapok világába is.

Unoka Zsolt: Az önfeláldozó ember

Online, május 31.,  19:00

Önfeláldozó, vagy önalávető ember van? Nem ugyanaz. Az önfeláldozó szabad akaratából cselekszik, az önalávető külső kényszerítő körülményre.

Varga Livius és a NeVa

TRIP (Terasz), május 31.,  19:00

Varga Livius, Nemes Zoltán és Vastag Gábor alkotta trió saját és kedvenc zenekaraik ikonikus számaiból csemegézik (A Kutya Vacsorája, Quimby, Jambalaya, JJ Cale, Tom Waits, Dr John stb.) A Quimby zenekar idei kényszerszünete miatt igazi kuriózumnak számító program. Nem érdemes kihagyni!

Honnan tudjuk, hogy lesz "járvány után"?

Online, május 31.,  19:00

A Most vagy soha beszélgetéssorozat 2020-as évadjában Feldmár András ONLINE beszélget aktuális vendégével Zoomon. Te követheted élőben, a világon bárhonnan bekapcsolódhatsz és kérdezhetsz is tőlük.

Sergei Dogadin, Berkes Kálmán és a Győri Filharmonikus Zenekar

Online, május 31.,  19:00

A Filharmónia Magyarország közönsége számára újra lehetőség adódik, hogy személyesen, a nézőtérről élvezhesse a hangversenyeket az elrendelt szabályok értelmében. Az élő közvetítés elérhető lesz a Filharmónia Magyarország Facebook, Youtube és Vimeo csatornáin!

Kővirágok Zeneiskola évzáró koncert

Budapest Jazz Club, május 31.,  20:00

 Az iskola “Pop és könnyűzenei” szakának diákjai közül sokan most lépnek életükben először színpadra, egy bő órás műsorral zárva a tanévet. A főleg tizenéves, válogatott tehetségekből álló csapat osztályfőnöke Gulyás Erika, akit 2016-ban az év zenetanárának választottak Magyarországon.

All Stars

Dumaszínház, május 31.,  19:30

All Stars előadás Hadházi Lászlóval, Kovács András Péterrel, Kőhalmi Zoltánnal és Mogács Dániellel.

Kettős életek

Budapesti Távmozi, május 31.,  20:00

Francia komédia hűtlen párokról, akik a munkájukban és a magánéletükben is változásokkal néznek szembe.

 

 

Revolution of the SUN

Dürer Kert, május 31.,  22:00

Solar.United.Natives & goa.hu & Psybaba Allstars & Lunar 604 Events bemutatja: Outsiders - Sacred Technology album launc.