Ingyen mozi a nappaliban, a főszerepben: Russell Crowe, Paul Walker és Keanu Reeves

Az lehet, hogy most pont jó filmek mennek a mozikban, de a régi, jó csapaton minek változtatni, nem? Kanapé, tévé, nyugi, nem zavarhat más hangos csámcsogása, ahogy a popcornt zabálja, na meg akár pizsiben is terpeszkedhet a képernyő előtt az ember. Az meg csak plusz áldás, hogy csupa jósággal van tele a műsorújság is. Kis akció, kis dráma, van itt minden, mint a búcsúban.

Gladiátor

Ridley Scott Oscar-díjas alkotása egy elnyűhetetlen klasszikus. Számtalanszor meg lehet nézni, ahogy Russel Crowe a mezőn simogatja a búzakalászokat. Vagy azt, amikor leveszi a sisakot és azt mondja, hogy ő egy meggyilkolt gyermek apja, egy meggyilkolt asszony férje. Epikus. Minderre jön még a Ben Hurt lealázó történet és Joaquin Phoenix mesterien hátborzongató alakítása.

Viasat3, péntek, 23:20.

 

Pokoli futam

Paul Walker egy kicsit a Halálos iramban nyújtott szerepében marad ebben a filmben, hisz egy végtelen hajszába keveredik. De most az egész tök véletlen. Egy olyan kocsit sikerül bérelnie, ami történetesen a legkörözöttebb a környéken. Ahhoz, hogy patyolat tisztára mossa magát, nem tehet mást, minthogy padlólemezig nyomja a gázt.

M2, szombat, 01:15

 

Édes november

Keanu Reeves nem az a mogorva gyilkológép, miként a legutóbbi filmjeiben látjuk. Egy kicsit meggyötörte az élet, tragikus módon elvesztette a családját, de volt, amikor nagyon érzelmes tudott lenni. Mint az Édes novemberben. Ennek a filmnek az alapötlete nem egy nagy megfejtés: egy elég hippinek tűnő lány arra vesz rá pasikat, hogy töltsenek vele egy hónapot, aztán csá, lehet menni tovább. A lánynak ez amolyan küldetése, hogy begyöpösödött férfiakat kimentsen a szürke hétköznapok fogságából. Aztán pont szerelmes lesz Keanuba, és Keanu is belé, majd kiderül, hogy a lány súlyos beteg. Na, innentől lehet elkezdeni masszívan bőgni a filmen.


Cool, vasárnap, 00:50