Keddre virradunk

Az ünnep előtti utolsó keddre is próbálunk tartalmas kikapcsolódást ajánlani. Vásárlás, takarítás, sütés-főzés közben is lazíts kicsit!

Online tárlatvezetés - Palotából múzeumba

Online, december 22., 14:00

A Magyar Nemzeti Galéria kiállításai jelenleg nem látogathatóak, azonban a kiállítások és a múzeumunk adta élménynem maradhat el! Az online tárlatvezetéseken megismerkedhettek az egykori királyi palota történetével, megismerhetitek a kisszebeni keresztelő Szent János főoltárt, valamint a magyar tájképfestészet remekeivel is találkozhattok. Ide kattintva.


Emlék/művek | Online tárlatvezetés a gyűjteményben

Online, december 22., 16:00

Az új gyűjteményi kiállítás a művészet és az idő viszonyának legkülönfélébb aspektusait járja körül.
A virtuális tárlatvezetés elsősorban azokra a művekre helyezi a fókuszt, amelyek a múlt, a közelmúlt történelmi mozzanatait, ergo a társadalmi emlékezet számára releváns eseményeket ragadják meg, így szóba kerülnek a köztéri emlékművek is. A tárlatvezetés online, Zoom-on keresztül érhető el.


Dietetika előadássorozat Online

Online, december 22., 17:00

Ki a dietetikus? Mivel lehet hozzá fordulni? Mit tesz értünk a bélflóránk? Mit tehetünk a konyhában a megfázás ellen? Most megtudhatjátok.


Karimaci - Beugrós festés a gyerekeknek

Online, december 22., 18:00

Ennek a terméknek a megvásárlásával belépést nyerhetsz egy élő élményfesre, amelyre a facebookon  kerül sor, a megadott időpontban egy zárt csoportban. Regsiztrálj!


Kolibri MobilMesék

Online, december 22., 18:00

A járványügyi szigorítások miatt a színházak átmenetileg bezárnak, de a kényszerszünet alatt is szeretnének veletek maradni és tartalmas ‘kolibris’ élményekkel színesíteni az otthon töltött napokat – ha nem személyesen, hát online!


Continoom Évzáró Online Koncert - #szeresdazenet kampány

Online, december 22., 18:30

Erre az online stream-re jelképes, 349 ft-ot (kb. 1 eurot)kér a zenekar, amiért ki se kell mozdulnod otthonról, egyenesen házhoz viszik neked a koncertet.


Budapest Bár - Karácsonyi koncert premier

Online, december 22., 19:00

 A Budapest Bár karácsonykor és szilveszterkor online koncertet ad, egyszerre látogat el minden egyes néző nappalijába, legyen az bárhol a világon.


Révész Richárd Latin Trio

Online, december 22., 19:00

A dallamos, friss latin jazzt játszó zenekar a hazai jazzélet ismert művészeinek formációja. Repertoárjuk saját szerzeményekre és az afro-cuban zene egy-egy darabjának feldolgozására épül, amelyet a zongorista és egyben a zenekar névadója, Révész Richárd jegyez. Most otthon!


A karácsonyi polgári szokások kialakulása a 19. században

Online, december 22., 19:00

Katona Csaba történész online előadásában megpróbálja végigkövetni annak a hagyományrendszernek a szokásait, ami tulajdonképpen még a 20. században is jellemzi a karácsonyi szokásokat.


Karácsonyi koncert – online hangversenyközvetítés

Online, december 22., 19:30

A Savaria Barokk Zenekar és a Kodály Kórus Debrecen online, élőben közvetített ünnepi hangversenye.


Békéscsabai Jókai Színház: Tizenhárom almafa (online premier)

Online, december 22., 19:30

Trianon utáni zavaros idők, Erdély, Székelyföld. Táncos Csuda Mózes, a Mózsi, már nem tejfelesszájú legény. Ember ő a javából, akit az Úristen különös képességekkel ruházott fel. Nem járt egyetemre, de az esze olyan gyorsan forog, mint a villám, nem pszichológus, de ismeri az emberi lelket, mint a tenyerét, nem akcióhős, de a kellő pillanatban keményen kivágja magát a legnagyobb slamasztikából is. A közvetítés 19:45-től érhető el, az előadás 20 órakor kezdődik.


Aerial X-mas Dance Online

Onlinr, december 22., 20:00

Négy alkalmas Aerial Dance koreográfia, ahol az alkalmak összefüggenek, ezért kérik, lehetőség szerint az összes alkalmon vegyél részt! Klikk!


Beatz x Poe's - Benke Hunor, Kemény Zsófi, Sára Gergely “Gege” / PIM az A38 Hajón

Online, december 22., 20:00

A decembert - és ezzel az idei évet is - spoken word esttel búcsúztatja a PIM a Hajón programsorozat. Kemény Zsófi érkezik ütős szövegeivel, Benke Hunor slammer-vizuálesztéta és Sára Gergely Gege slammer társaságában. Katt.


Táncszínház ON - Budapest Táncszínház: Viszlát a levegőben!

Online, december 22. 20:30

A Budapest Táncszínház előadásában az összefogás, a kollaboráció jelenik meg, amelyet az alkotók a mai társadalmunkat átszövő versengő életszemlélet ellentéteként állítanak középpontba.