Keira Knightley a Broadway-n debütál

A brit színésznő Emile Zola 1867-es klasszikusában, a Therese Raquinban lép fel karrierje során először a New York-i Broadway-n, bár színpadi tapasztalata már van bőven.

Az elmúlt évek trendje az volt, hogy olyan befutott amerikai színészek, mint Kevin Spacey a londoni West End valamelyik patinás színházában próbáltak sikert aratni, de most egy brit színésznő készült bevenni a híres Broadway-t. Keira Knightley nyilván nem fél a színpadi megmérettetéstől, hiszen fellépett már A mizantrópban és A gyerekek órájában Lillian Hellmantól, de most valamiért Amerikában szeretné bizonyítani a sokat vitatott tételt, hogy a színpadon többet kell mutatni, mint a vásznon. Zola 1867-es darabját a Roundabout Theatre Company 50. évfordulóján tűzi műsorra jövő ősszel, ráadásul a szintén brit Helen Edmundson írónő átiratában és Evan Cabnet rendezésében, a premiert pedig 2015 október 29-re írták ki, de a többi szereplő nevét még nem tudni. A Therese Raquin korának botránydarabja volt, és egy boldogtalan házasságban élő, kalandra vágyó fiatal párizsi nőről szól, aki veszélyes útra lép, amikor viszonyt kezd férje egyik barátjával.  Knightley-nek hamarosan két filmjét is vetítik a mozik – bár a magyar forgalmazásukról még nincsen hír –, Benedict Cumberbatch oldalán a kódfejtő The Imitation Game-ben és a Laggies című vígjátékban láthatjuk Chloe Grace Moretz és Sam Rockwell főszereplésével.

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu