Ki fog törni újra a Rózsák háborúja

Új verzió készül Michael Douglas és Kathleen Turner 1989-es filmjéből, főszerepben két angol színésznagysággal.

Danny DeVito rendezésében mutatta be a 20th Century Fox a Rózsák háborúját, amely egy házaspárról, Oliver és Barbara Rose-ról szólt, akik látszólag tökéletes életet élnek egy tökéletes házban. Amikor a feleség 17 év után rájön, hogy már nem szereti a férjét, sőt, egyenesen utálja, válópert indít. Egyikük sem akar azonban lemondani pazar otthonáról, és így megkezdődik a hosszan tartó háború férj és feleség között.

A komédiából most remake készül, Benedict Cumberbatch és Olivia Colman le is szerződtek a filmre, amelyet Jay Roach (Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke, Apádra ütök, Trumbo) rendez majd. A forgatókönyvet a Szegény párákkal Oscar-jelölést begyűjtő Tony McNamara írta Warren Adler 1981-ben megjelent regénye alapján.

A rózsák háborúja: a fekete komédia és ami mögötte van

Tudtad, hogy Michael Douglas és Kathleen Turner filmje egy valódi túszejtést is inspirált?

Érdekességek az eredetiről

 

Cumberbatch, aki a 2014-es Kódjátszmában nyújtott alakításáért Oscar-jelölést kapott, legutóbb Wes Anderson Roald Dahl-adaptációjában, az Oscar-díjas Henry Sugar csodálatos történetében volt látható.

Colman, aki Yorgos Lanthimos A kedvenc című filmjéért kapott Oscar-díjat, legutóbb a Wonkában tűnt fel, legközelebb pedig mindenki kedvenc macija mellett a Paddington in Peru-ban lesz látható.

Via: THR