Kiderült, milyen hollywoodi sztárok szállnak meg Czeglédi Laura luxuslakásaiban

Czeglédi azt is elárulta, miért kosarazták ki Angeline Jolie-t.

Hol szállnak meg a Magyarországon forgató hollywoodi sztárok? A kézen fekvő válasz az lenne, hogy az ötcsillagos budapesti szállodákban, de sokan a luxuslakásokat választják a város szívében.

Ilyen ingatlanjai vannak Czeglédi Laurának, akit A Város Királynőiből ismerhetünk, és aki  nyíltan beszélt a híres vendégeiről az RTL-nek.

Első híres vendége Mr. Big, azaz Chris Noth volt a Szex és New York-ból, a legtöbbször pedig Zendaya szállt meg nála, aki abban is különleges – túl azon, hogy legalább hat testőr védte -, hogy „nagyon szerény, nagyon kedves lány.” A Dűne másik sztárja, Timothée Chalamet is járt hozzájuk, Tom Holland pedig náluk is lakott, amikor a párját, Zendayát látogatta. Czeglédi szerint ők „mindig együtt mozogtak, de úgy közlekedtek, mint a szellemek”, a járókelőknek fel se tűnt, hogy szupersztárok.

 

Van, amikor Czeglédiék kénytelenek nemet mondani egy-egy sztárnak. Angelina Jolie-t azért utasították el, mert sok állat jött volna velük a nyúltól a kakasig, egy híres rendezőt pedig nekik kellett elküldeniük, mert túl nagy bulikat tartott. (Hogy kiről van szó, azt nem árulta el Czeglédi, csak hogy egy „űrfilmes rendező”.) Harrison Ford viszont azért nem vette ki a lakást, mert nem volt golyóálló az üveg.

És hogy miért szeretik ezeket a lakásokat a sztárok? Mert csendes, nyugodt és mégis központi helyen vannak, és észrevétlenül tudnak ki-be járni. És közel van az Alkotmány utca is, ahol sűrűn szoktak a külföldi stábok forgatni.

via: RTL