Kis macska, nagy szív

A világ legismertebb és legkedveltebb macskája visszatér, hogy megóvja San Lorenzo védtelen polgárait a gaztevőktől. Kalandjait a Minimax csatornán követhetitek nyomon november 13-tól.

Ha imádtad Csizmás kandúr filmjét, a sorozatát még jobban fogod! A mozifilmbeli szerepével ellentétben a sorozatban a cukiság helyett a veszély és a harc kerül középpontba. Csizmásnak, a kandúrnak a mediterrán-csengésű San Lorenzo nevű falucskában kell megállnia a helyét és felvenni a kesztyűt a gazemberek ellen. Leleményességével és megbízhatóságával be is bizonyítja, méltó őrzője otthonának a csirkefogókkal és tolvajokkal szemben.

Csizmás San Lorenzo lakóival és a közelben élő misztikus élőlényekkel fog össze. Emberek, állatok, sőt tündérmesék szereplői is felbukkannak: a macskáktól és disznóktól kezdve a kopasz-szárnyas szfinxig. A falu lakói hosszú ideje élnek elzárva a külvilágtól, így sokuknak volt ideje igazán furává válni.

Valójában Csizmásnak egy normális macska méreteivel kell boldogulnia egy emberekre méretezett világban. Személyisége azonban túlszárnyal minden méretet: vonzerejével, személyes varázsával és megjelenésével bárkit leköröz. Sőt, a macskalányt, Dulcineát is lehengerli. Nem vitás, Csizmás, a kandúr a legmenőbb karakter a világon: mindenben száz százalékos teljesítményt nyújt, bárkit megment és megóv, aki segítségre szorul, és a kardforgatást is mesterien űzi.

Hidd el, olyan érzésed lesz, hogy a világ végére is vele tartanál. Nevetésből és izgalomból garantáltan nem lesz hiány! A Csizmás, a kandúr kalandjai november 11-én 9:30-tól indul dupla epizóddal, majd minden nap 18:00-kor látható a Minimaxon.