Matt Damon is beszáll Ben Affleck Batman-filmjébe?

Bármilyen filmet örömmel leforgatna a régi barátjával, de csak akkor, ha nem Afflecké lesz a legjobb szerep.

Matt Damon épp a július végén mozikba kerülő új Borne-film, a Jason Bourne promókörútját járja, ahol természetesen nemcsak az amnéziás ügynökkel kapcsolatos kérdésekkel ostromolják, hanem sok más furcsasággal is. Például azzal, hogy tervez-e újra együtt dolgozni régi barátjával, Ben Affleckkel, akivel együtt indult be a hollywoodi karrierjük a Good Will Hunting Oscar-díja után? Egészen konkrétan: szerepelni fog-e Ben Affleck saját Batman-filmjében?

Matt Damon viccesen azzal hárította a kérdést, hogy ha Ben Affleck szerepet adna neki a következő rendezésében, azonnal repülőre ülne, hogy máris kezdhessenek. Csakhogy szerinte egyrészt ma már nincs olyan ismert képregényhős, aki még ne kapott volna mozifilmet, másrészt Affleck hajlamos arra, hogy a saját rendezéseiben saját magának írja és adja oda a legjobb szerepet, és ha most az egyik barátjának kéne ezt átengedni, akkor azon biztosan összevesznének.

Természetesen azonnal megindultak a találgatások, hogy ezek a mondatok azt jelentik-e, hogy Matt Damon lesz a Ben Affleck-féle, önálló Batman-film Robinja? Ami persze akkora marhaságnak tűnik sok Batman-rajongó számára, hogy nincs is nagyon szükség hivatalos cáfolatra. Persze még bármi lehet, hiszen Joseph Gordon-Levitt is kiváló "Robin" volt a Sötét lovag: Felemelkedésben, és még csak hülye maskarát sem kellett felvennie hozzá. Egy dolog biztos: Ben Affleck saját Batman-filmje, amit ő ír, ő rendez, ő a producere és még Bruce Wayne-t is ő alakítja, 2018 előtt nemigen kerül a mozikba. (via Movieweb)