Meghalt Meat Loaf

A zenész a filmekben is maradandót alkotott, játszott a Rocky Horror Picture Show-ban és a Harcosok klubjában is.

74 éves korában elhunyt a Marvin Lee Aday néven született Meat Loaf, Grammy-díjas énekes és zenész. A Deadline információi alapján otthonában, családja, felesége és két lánya körében érte a halál.

A zenész Dallasban született 1947-ben. Alkoholista édesapjával számos konfliktusa volt, zenei tehetségét édesanyjától örökölte. Egyik legnagyobb sikerét az 1977-es Bat out Of Hell címet viselő albummal érte el, ennek később két folytatása is lett, az I' Do Anything for Love (But I Won't Do That) című dalért 1993-ban Grammy-díjban részesült. Pályafutása során összesen több mint 100 millió albumot adott el.

Több neves filmben is feltűnt, ilyen a Rocky Horror Picture Show és a Harcosok klubja, de emellett olyan sorozatokban is játszott, mint a Dr. House, a Monk vagy a Glee.

Halálának okát egyelőre nem közölték.

Via: Deadline

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu