Szép véget kapott az Így jártam anyátokkal?

Ha jópár késéssel is, de a népszerű vígjátéksorozat készítői végre meghajolni látszanak a nép akarata előtt, és Ted Mosby máshogy jár gyermekei anyjával.

Amikor a rendkívül népszerű Így jártam anyátokkal elért a végéhez, rengeteg rajongó háborgott a befejezésen, és nem véletlenül. A sorozat magával a címmel ment szembe, amikor – és most már nem spoilerezünk – gyakorlatilag megölték a nagy nehezen végre megismert anyát (Cristin Milioti), aki felé szegény Ted Mosby kilenc évadon át tartott, hogy aztán csavarral zárhassák le a történetet. Az internet világában persze azonnal megindult a tiltakozás, és talán ezért, talán mert annak idején tényleg gondoltak egy vidámabb lezárásra – ahogy azt most Carter Bays, a széria ötletgazdája állítja -, de hamarosan elkezdett keringeni a pletyka, hogy az alkotók másik befejezést is felvettek a sorozatnak, ami az évad DVD-jén szerepelhet majd a tervezett megannyi extra között .

Most váratlanul kiszivárogott egy alternatív befejezés, amiről sokan úgy gondolják, igazából ezt kellett volna használni a sorozatban is. A gyártó próbálja mindenhonnan leszedetni a felvételt, de nehéz dolguk lesz, peig nem kell sokáig várni. Szeptember 23-tól lesz kapható a How I Met Your Mother: The Whole Story című gyűjtemény és ekkor jön ki külön a 9. évad DVD-je is, amit már most meg lehet rendelni. A rajongók mindenesetre imádják az új befejezést, ami ugyan nem tartalmaz sok valóban új jelenetet, de jól foglalja össze azt, amit 9 évadon át láttunk. És szép dolog a jó lezárás, de nagy kérdés persze az, hogy mikor kerül elénk az Így jártam apátokkal eleje!