Vasárnapi programajánló

Ismét folytatódik a péntek, csak ezúttal vasárnap. A már megismert rendezvények folytatódnak, de még jön hozzájuk pár vasárnapi specialitás. A bátraknak sport, a kevésbé kalandosoknak vásár. A koncertválaszték ma is inkább a minőségre törekedett.

MBH Bank Gourmet Fesztivál 2023

Millenáris, június 2-4.

Idén is vár az MBH Bank Gourmet Fesztivál: 2023. június 2. és 4. között ismét az ország legjobb séfjeivel, cukrászaival, borászaival, sör- és pálinkafőzdéivel várnak Benneteket a Millenárison! 100 kiállító, számtalan program és élmény a hazai gasztronómia legnagyobb ünnepén.

III. Szeláví! Fesztivál

Pilisborosjenő,  június 2-4.

Szeláví! Szabadság, öröm, fesztelenség, kikapcsolódás, együttlét. Ez az élet. A legtöbben már alig várják, hogy újra felhőtlen pillanatokat élhessenek át. Közös kikapcsolódás, egy jó koncert, vagy épp gondtalanul piknikezés a szabad ég alatt egy finom palack bor társaságában. 2023-ban is folytatódik a családias hangulatú kisfesztivál, amely elsősorban a természet és a művészet szeretetére épít. Zene, irodalom, tánc és gyermekprogramok, gasztronómia és iparművészeti vásár. Ezek mind összetevői a Szeláví! Fesztiválnak, amit ezúttal a az Egri vár másolatánál, a Pilisi Parkerdő közvetlen ölelésében rendeznek meg.

15. Belvárosi Fesztivál

Budapest,  június 2-4.

Belvárosi Fesztivál - Magyarország talán legnagyobb ingyenes zenei fesztiválja az V. kerületben. A Belváros szívében, több helyszínen, igazi nyárindító ingyenes programok, különböző zenei stílusú koncertek várják a látogatókat.

Hegyvidéki Nyár 2023

MOM Művelődési Központ - Sirály Sétány,  Gesztenyés kert, június 3-4.

Hegyvidék Önkormányzata a tavalyihoz hasonló programsorozatot szervez a MOMkulttal közösen Hegyvidéki Nyár néven. Idén kicsit jobban a nyárba tolva, május helyett június elején ünneplik a jó időt a MOMkult kertjében, Szabadtéri Színpadán és a Sirály sétányon. Családok, baráti társaságok, egyedül érkezők és klubközösségek játszhatnak, beszélgethetnek, élvezhetik a koncerteket étel és ital társaságában.

32. Wekerlei Napok

Kós Károly tér és környéke, június 3-4.

32. Wekerlei Napok - Két nap a wekerleieknek a wekerlei önkéntesek szervezésében.

Smart Sport Expó & Fitness Fesztivál

Papp László Budapest Sportaréna, június 4., 9:00

Az év leginnovatívabb fitnesz rendezvénye! A jövő a sportban is megérkezett! Mindened az okos telefonod és az okos órád? Edzés közben is nehezen válsz meg tőlük? Esetleg annyira ellustultál, hogy szükséged van plusz motivációra a mozgás terén? Vagy csak simán szeretnél új mozgásformákat megismerni Magyarország legjobb edzőinek társaságában? Jó helyen jársz! A jövő a sportba is megérkezett és elhozták neked! Tölts velük egy napot az év leginnovatívabb fitnesz rendezvényén!

WAMP design vásár

Várkert Bazár, június 4., 10:00

A WAMP Design vásáron magyar tervezők mutatkoznak be saját tervezésű, kisszériás termékeikkel, legyen az ruha, ékszer, kiegészítő, lakberendezési tárgy, fotó vagy akár gasztronómiai finomság.

Powerwolf

Barba Negra, június 4., 17:00

A fantasztikus teltházas Barba Negra Red Stage koncert után, amiről sokan kinn is maradtak a zenekar június 4-én visszatér egy még nagyobb, szabadtéri koncertre a Barba Negra új open air színpadára! A koncertre már kaphatóak a jegyek, 300 kedvező árú belépőt is találnak a legszemfülesebb rajongók!

Lótolvajok

A hatvanas éveiben járó özvegy férfi egy észak-norvég faluba vonul vissza a civilizációtól. Egy téli estén találkozik szomszédjával, akiről kiderül, évtizedekkel korábban ismerősök voltak. Felidézik a régi idők emlékeit, amikor a férfi 15 éves tinédzser volt, s életre szóló élményekkel gazdagodott. Apjával az egész nyarat egy egyszerű folyóparti kunyhóban töltötte, megismerve a természet szépségeit, a vadlovak betörését, a kemény favágó munkát, valamint az első szerelem élményét is. De az idill mögött titkok, traumák és fájdalom is kijutott a fiatalnak, életre szóló sebeket ejtve a tinédzser lelkén.

Lajkó Félix / ContraBayando

A38 Hajó, június 4., 19:00

Lajkó Félix zenéjét nehéz műfaji vagy stiláris kategóriába sorolni, ugyanis éppúgy megtalálhatók benne a klasszikus zene, a magyar és más kelet-európai népzenék motívumai, a dzsessz és a blues, ami pedig ezeket a látszólag egymástól távoli elemeket képes összekötni, az Lajkó Félix virtuozitása és játékának sodró ereje, a közönségre ható szuggesztivitása.

Sub Bass Monster

Sub Bass Monster újra a Kobuciban! A legutóbb elmaradt koncert miatt Sub Bass Monster és a Kobuci Kert közösen úgy döntött, hogy a koncertet június 4-én, vasárnap pótolják be. A már megváltott jegyek természetesen érvényesek erre az időpontra is!