Vidéki szombat

Mielőtt beleesnénk a főváros esti zenei kavalkádjába, délelőtt mindenki szaladjon vidékekre, mert ott zajlik az élet! Tekerni lehet közel, hogy aztán eljussunk távolabb. Ott aztán lehet legelni, jubileumozni, vagy csak egyszerűen hajókázni, s végül a hegyen vegázni. Megerőltetőnek tűnhet, tehát uzsgyi aztán vissza a Budapestre zenélni!

A Jubileumi Decathlon Kerékpáros Családi Nap! Immár 5. alkalommal várják a kerékpározás szerelmeseit, hogy egy szuper napon, együtt tekerjétek körbe a Velencei-tavat.

Ismét VINTAGE GARÁZSVÁSÁR az udvarban. Szombaton és vasárnap is 10.00-18.00 óra között várnak az udvarban. A telepen belül kövesd a nyilakat! Egy baráti hangulatú, szabadtéri gyerek- és kutyafriendly garázsvásárra invitálnak, ahol irtó olcsón juthatsz szuper cuccokhoz.

Legel-Ő Fesztivál - Pásztorélet Krisna-völgyben

Krisna-völgy, április 23., 10:00

Legel-Ő Fesztivál – töltsd a Föld napját a természetben, Krisna-völgyben! A COVID és a tél okozta bezártságból valószínűleg már mindenkinek elege van, de leginkább az immunrendszerünk jelezheti, hogy ideje friss levegőre menni és napfényhez jutni. Nincs is erre jobb hely Krisna-völgynél! 

Balatonfüred, április 23., 10:00

1971-ben nyilvánították várossá Balatonfüredet, az ötvenéves évfordulót tavaly ősszel ünnepelte volna a város, azonban a koronavírus-járvány miatt elmaradt az esemény. A jubileumról április 23-24-én emlékezik meg a város. 

Gasztrohegy 2022 • Vega Badacsony

Badacsonytomaj, április 23., 11:00

2021 őszétől újra nekiindulnak, hogy meghódítsák a gasztronómia csúcsait, együtt, Badacsonyban. 10 vendéglátóhely vár tematikus gasztro-hétvégékkel és Badacsony egy olyan arcával, ami csak ilyenkor, a nyugodtabb időszakban mutatja meg magát. Ilyenkor igazán van idő felfedezni a vidéket, a borokat és az ízeket.

Halász Judit új lemezével folytatja azt a missziót, amit évtizedekkel ezelőtt elkezdett: a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésével klasszikus és kortárs magyar költők verseit énekelve gyerekek és családok számára megszeretteti a magyar költészet legjavát. 

Hajókirándulás és sétahajózás - Tokaj

Tokaj, április 23., 11:00

A hajó a Bodrog folyón halad Tokaj városa mellett a Zsaró ér bejáratáig, ott visszafordul, a Tiszán a strandig megy és egy óra elteltével ugyanott köt ki, ahol beszálltak a vendégek. A hajó a közúti híd alatt található nagy parkolóból indul. 

Az Engame Akadémia elkötelezett abban, hogy segítse a már így is túlterhelt pedagógusok munkáját, és platformot biztosítson minden diák számára, hogy olyan információhoz juthassanak, melyek segítik a pályaorientációjukat, illetve a lehető legtesthezállóbb egyetem és szak kiválasztását. 

Dés László: Dalok egy zongorával

Marczibányi Téri Művelődési Központ, április 23., 18:00

Dés László nemcsak eljátssza dalait, de a keletkezésükről is mesél. Kulisszatitkokról, hogyan született a Nagy utazás, milyen volt dolgozni Bereményi Gézával, az előadókkal, filmrendezőkkel… Izgalmas, bensőséges este ígérkezik a szerző–előadóval!

Instant-Fogas Szombat

Minden szombaton az Instant-Fogas rezidens DJ-i gondoskodnak a hangulatról. A buli reggelig tart, a belépés ingyenes. Bulizz a ház koncerttermeiben, Budapest legnagyobb klubjában! 

A történet főszereplője Nóra és Dénes, egy fiatal házaspár. Dénes feleségét egy éjszaka nemi erőszak éri. Az ellentmondásos tanúvallomások miatt és a bizonyítékok híján a rendőrség nem tud igazságot tenni az ügyben. A férj először felesége mellé áll, támogatja, személyesen próbál meg utánajárni, hogy pontosan mi is történt azon az éjszakán, a későbbiekben azonban az eset feldolgozása próbára teszi a kapcsolatukat.

A Nasip Kısmet zenekar ötlete Arif Erdem Ocak török ​​származású zenész fejéből pattant ki, aki a népszerű, toplistavezető ankarai Seksendört zenekar alapító tagja és 2010 óta Budapesten él. A magyar fővárosba költözése utáni első időkben szólózenei pályafutást folytatott, az archaikus és kortárs török ​​népzenére koncentrált, amelyet sajátos énekstílusával, valamint védjegyévé vált perkusszív gitártechnikájával tolmácsolt.