Wonder Woman közkívánatra visszatér

Alig pár napja jött ki a Wonder Woman második része, de a stúdió már bejelentette a folytatást.

Ahogy arról a Port is többször beszámolt, a Warner Bros. még novemberben úgy döntött, a Wonder Woman 1984-et a mozipremier napján, december 24-én az HBO Maxon is elérhetővé teszi. A lépés komoly felzúdulást okozott, tiltakoztak a stúdió sztárjai (többek közt Christopher Nolan), és a stúdiónak 10 milliós „fájdalomdíjat” is ki kellett fizetnie Gal Gadotnak és Patty Jenkinsnek, a film rendezőjének.

A jelek szerint azonban bejött a számításuk, mert eddig jól teljesít a mozikban a film. A 2100 észak-amerikai moziban nyitóhétvégén összeszedett 16 millió dollár máskor nem lenne kiugró eredmény, de pandémiás időkben annak számít. (A Tenet 20 millióval kezdett, de szeptemberben jóval több mozi volt nyitva.) Az HBO Max közvetlen előfizetőinek pedig majdnem fele már pénteken megnézte a filmet, ami körülbelül hatmilliós nézettséget jelent.

„Örülünk, hogy azoknak a családoknak, amelyeknek nincs lehetőségük eljutni a mozikba, megadhattuk a lehetőséget ezekben a nehéz időkben, hogy az otthonaikban élvezhessék ezt a felemelő filmet” - nyilatkozta a WarnerMedia egyik fejese.

A stúdió ennek örömére be is jelentette, hogy mindenképp elkészül a Wonder Woman harmadik része Patty Jenkins rendezésében és természetesen Gal Gadot főszereplésével. A trilógia tervezett befejező részéről egyelőre semmi mást nem tudni, de maga Wonder Woman már jövőre visszatér az Az Igazság Ligája újravágott és kibővített verziójában.

via Variety