2025-ben, Valentin-napon érkezik a Bridget Jones 4

Renée Zellweger, Hugh Grant és Emma Thompson is benne lesz, Colin Firth visszatéréséről azonban egyelőre nem tudni semmit.

Ha készült Indiana Jones 5, akkor miért ne készülhetne Bridget Jones 4 is? Valahogy így lehettek a dologgal a Universal stúdiónál is, amikor kitalálták, hogy 2025-ben a február 14-i Valentin-napot mi mással lehetne szebben megünnepelni, mint egy új Bridget Jones-filmmel? Amiben ráadásul nemcsak Renée Zellweger tér vissza, de Hugh Grant és Emma Thompson is (de láthatjuk majd Chiwetel Ejiofort és Leo Woodallt is a filmben).

Sajnos azt még egyelőre nem erősítették meg a hivatalos források, hogy Colin Firth is visszatér-e Mark Darcy szerepében...

Forrás: UIP-Duna Film

 

A Bridget Jones: Mad About the Boy a (nálunk nem elérhető) Peacock streaming szolgáltató felületén debütál majd, de a hagyományos moziforgalmazásba is bekerül. Mint ismeretes, az örök szingli Bridget Jones karakterét Helen Fielding találta ki a The Independent magazin hasábjain, miután megkérték, írjon a hozzá hasonló, Londonban élő szingli nőkről, de ő csak álnéven vállalta, a kitalált Bridget Jones bőrébe bújva. A cikkei azonban akkora sikert arattak, hogy 1996-ban megjelent könyv alakban, majd követték a folytatások is, amelyekből eddig összesen három, összesen 760 millió dollárnyi bevételt termelő mozifilm készült 2001 és 2016 között.

(via Independent & Hollywood Reporter)