4 vicces Golden Globe-pillanat, amiről lemaradtak a tévékamerák

Ben Affleck odaosont Matt Damon asztalához, Selena Gomez Jennifer Anistonnal pózolt, Kylie Jenner viszont állítólag már nem engedte meg Gomeznek a közös fotót Timothée Chalamet-vel.

Vasárnap lezajlott a 81. Golden Globe-díjátadó (a győzteseket ebben a cikkben gyűjtöttük össze), amit a CBS tévécsatorna és a Paramount+ is közvetített, ám a tévékamerák nem tudtak mindent megörökíteni minden egyes megható vagy vicces pillanatot. Szerencsére a Beverly Hills-i The Beverly Hilton szálloda színháztermében megrendezett rangos eseményen szerencsére a vendégsereg is lelkesen videózott és fotózott, így az alábbiakban be tudunk mutatni néhány olyan jelenetet is, ami a televízióban nem volt látható.

 

Ben Affleck odasompolyog Matt Damon asztalához

Ben Affleck és Matt Damon évtizedek óta a legjobb barátok. Rengeteg projektben dolgoztak már együtt, de Oscar-díjat is együtt nyertek a Good Will Hunting forgatókönyvével. A Golden Globe-gálán is együtt izgultak, hogy Ben Affleck új filmjével (Air – Harc a legendáért, amelyben Affleck és Damon szerepel) nyernek-e a legjobb film - vígjáték vagy musical kategóriában. Nem nyertek, de a rajongóikat valószínűleg bőven kárpótolta a jelenet, amikor Ben Affleck odasompolyog Matt Damon asztalához, ahol a sztár épp a feleségével ücsörgött.

 

Kiválóan érezte magát a Golden Globe-jelölés rekordere

Meryl Streepet egészen elképesztően sok alkalommal, összesen huszonháromszor jelölték Arany Glóbuszra (ezzel épp hogy megelőzi Jack Nicholsont), igaz, nyolc alkalommal meg is nyerte a rangos trófeát. A most hétvégi díjátadón a színésznő Steven Spielberget ölelgette a mobillal kamerázók kereszttüzében.

 

Selena Gomez Jennifer Anistonnal (is) fotózkodott

Selena Gomez a Gyilkos a házban című tévésorozat főszereplőjeként volt Golden Globe-esélyes (akárcsak a széria többi sztárja, Steve Martin, Martin Short és Meryl Streep). Díjat végül nem nyert, de nem ment haza üres kézzel, mert rengeteg híres kollégájával készített közös fotót: többek között Taylor Swifttel, Meryl Streeppel, Harrison Forddal és Jennifer Ansitonnal.

 

Valamint Florence Pugh-val, aki hozzá hasonlóan piros ruhát vett fel a nagy eseményre:

 

Kyle Jenner nem akart közös fotót Selena Gomezzel?

Timothée Chalamet (akit a Wonka főszerepéért jelöltek a legjobb színész - vígjáték vagy musical kategóriában) híres barátnőjével, Kylie Jennerrel jelent meg a gálán, ami a pár első közös szereplése volt egy ekkora horderejű eseményen. A gálaest kezdete előtt a Beverly Hilton hotel báltermének egyik hátsó sarkában látták őket összebújva.

Mire azonban véget ért a Golden Globe-tévéközvetítés, a Twitteren szárnyra kapott egy összeesküvés-elmélet, amely szerint Selena Gomez azt mondta Taylor Swiftnek és Keleigh Tellernek, hogy szeretne egy közös fotót Timothée Chalamet-vel is, ám Kylie Jenner ezt nem engedte meg. Állítólag Gomez itt épp erről mesél szomorúan Taylor Swiftnek:

(via Hollywood Reporter)