A balhéi óta először jelent meg a nyilvánosság előtt Ezra Miller

Két éve nem lehetett látni a színészt, most a Flash premierje csalogatta elő.

Az elmúlt években leginkább a balhéi miatt emlegetett színész a Flash - A Villám című DC Studios-film pénteki, Los Angeles-i premierjén mutatkozott először két év után. Igaz, ez sem egy hagyományos bemutató volt, mivel

a színészek ezúttal csak végigvonultak a vörös szőnyegen, de nem álltak ki a hagyományos videós és írott interjúkhoz.

Ráadásul a stúdió bejelentette, hogy ez az egyetlen olyan esemény, amin Ezra Miller részt vesz a film kapcsán.

Fotó: Rodin Eckenroth/FilmMagic

 

2022-ben betöréses lopással vádolták meg Millert, miután a rendőrség egy magánlakásban elkövetett rablásban való részvétel miatt nyomozott Vermontban. De nem ez volt az első problémás eset: 2020-ban előkerült egy videófelvétel, amelyen Miller látható, amint úgy tűnik, egy izlandi bár előtt fojtogat egy nőt. Ebben ez ügyben végül nem emeltek vádat. Viszont a színészt kétszer is letartóztatták Hawaiin: egyszer rendzavarás és zaklatás, egyszer pedig testi sértés miatt. Miller a hawaii ügyekben nem vallotta magát bűnösnek, és 500 dolláros bírságot fizetett. A zaklatás vádját végül ejtették.

Ezek után nem csoda, hogy a színész iszonyú lelkes és hálás volt a premieren, és a stúdió egész stábjának megköszönte azt, ahogy vele bántak. Millert a film rendezője, Andy Muschietti konferálta fel, és a közönség úgy fogadta őt, mint egy rocksztárt.

„Szeretlek, maestro. Szerintem elképesztő vagy, és monumentális alkotást hoztál létre”

– dicsérte Miller a rendezőt.

De sajnos hiába Miller lelkesedése, úgy néz ki, hogy az Észak-Amerikában pénteken bemutatott szuperhősfilm az első hétvégén még a 70 millió dolláros bevételt se tudta elérni.

még több flash

Orbitális hibát követett el a Flash – A Villám rendezője

Andy Muschiettinek sikerült elSPOILEReznie a szuperhősfilm egyik legnagyobb durranásnak számító sztárcameóját – szóval csak az lapozzon, akit nem zavar, ha ez számára is kiderül.

Tovább

 

A Flash - A Villám június 15-én száguld be a hazai mozikba. Természetesen kritikánk is villámgyorsan érkezik róla.

(via The Hollywood Reporter, Uproxx, Variety)