A filmtörténet még néhány legbénább statisztája

Nemrégiben bemutattunk néhány túl lelkes, vagy egyszerűen csapnivaló statisztát, akik annyira feltűnőek, hogy röhejessé tesznek bármilyen jelenetet. Örömmel jelentjük, hogy találtunk még néhányat.

A Férfi, Aki Feltétlenül Híres Akar Lenni

A Gladiátor valamelyik harcjelenetében az arénabeli közönség soraiban ül ez a férfi, aki kiváló alkalomnak találta, hogy halhatatlanságot szerezzen magának. Amikor a kamera épp a tömegnek azt a részét pásztázza, ahol ő is üldögél, komolyan kitekint ránk, nézőkre, és amíg csak teheti, a képkivágásba ficereg. Sikerült a terv, a maga módján híres lett.

 

A Férfi, Akit Nem Érdekel A Világvége

A Holnaputánban először kitör az özönvíz, és mint az alábbi jelenetben is látható, tömegek rohannak a hatalmas hullámok elől, hátha sikerül elfutniuk (mint tudjuk, ebben a filmben csak a főszereplők tudnak elfutni a galád természeti jelenségek elől.) Egyetlen embert kivéve. A lépcsősor előtt álldogáló, ballonkabátos férfi magasról tesz az egészre, nyugodtan álldogál, és nézi, ahogy a víz elmossa az embereket. Talán neki van igaza, minek futkározni?

 

A Nő, Aki Kedélyesen Beszélget A Senkivel

Ez egy speciális eset, mert Tommy Wiseau kultfilmjében semmi sem stimmel, és épp ezért zseniális, ám az egyik jelenetben olyat látni, ami lepipálja a film legtöbb furcsaságát (azt azért nem). A házibuliban egy nő álldogál a háttérben, és látjuk, hogy jól elbeszélget valakivel. Csakhogy tök egyedül van.

 

A Majom, Aki Inkább Hagyná Az Egészet A Fenébe

A klasszikus Majmok bolygójában a majmok szenvedélyesen kövezik Charlton Hestont - egyik azonban csak mélán lepottyantja a kezében tartott követett. Bár lenne másutt, hülyeség az egész, gondolhatja.

 

A Kamerába Bele Nem Néző Úr

Miközben Robert De Niro Ray Liottával beszélget egy kávézóban a Nagymenők egyik jelenetében, De Niro háta mögött egész idő alatt egy fickó eszeget, és látványosan küszködik, hogy még csak véletlenül se nézzen bele a kamerába. 

 

Az Alak, Aki Belehajítja A Kutyát A Vízbe Csak Úgy

Hulk Hogan nem túl sikeres filmes karrierjének egyik darabja a Mr. Óvóbácsi, aminek egyik jelenetében a kemény zenére motorozó címszereplő mögött egy ismeretlen alak belehajít egy kutyát a vízbe. A kutya sorsa ismeretlen.

 

A Szamuráj, Akit Tökön Rúgott A Ló

Szegény fickó.

(Források: WhatCulture, Goliath)