A kis Bruce Wayne is benne lesz a Joker-filmben, már a trailerben is ott volt!

A rajongók egy hajmeresztő konteóval Ben Affleck vendégszereplését is belemagyarázták az új szuperhősmoziba.

Ugye mindenki emlékszik még a Joker-előzményfilm előzetesére, és a kiskölyökre, akinek Joaquin Phoenix erőltetett vigyorra húzza a száját? A rajongók szerint a kölyök bizony nem más, mint a kis Bruce Wayne! Erre az a bizonyítékuk, hogy tavaly a Warner hivatalosan is elismerte, hogy a kis Bruce benne lesz a filmben, és le is szerződtettek egy Dante Pereira-Olson nevű fiút a szerepre. A trailerben látható jelenet alapján tényleg nem elképzelhetetlen, hogy Joker még a megbolondulása előtt afféle szülinapi bohócként kimegy a Wayne-család birtokára, és ott a kerítésnél hülyéskedik egy kicsit Bruce úrfival (aki még mindig morcos amiatt, mert bezuhant egy barlangba és beijedt az ottani denevérektől):

No de mi is Joker polgári neve Joaquim Phoenix filmjében? Arthur Fleck! És hogy hívják jelenleg a DC-moziverzum Batmanjét? Ben Affleck! Mi következik ebből? Az égvilágon semmi! Bár egyes DC-rajongók biztosra veszik, hogy ez egy jel:

A. Fleck = Ben Affleck!

Vagyis könnyen lehet, hogy nemcsak a gyerek, hanem a felnőtt Bruce Wayne is benne lesz a Jokerben, és még akár az is lehet, hogy maga Ben Affleck lesz a Denevérember maszkja alatt. Persze az is lehet, hogy nem, hiszen hónapokon át arról cikkeztek a bulvároldalak és a filmes portálok, hogy Ben Afflecknek szétcsúszott az élete és megint rehabra kellett mennie, ezért végül szögre akasztotta a szuperhősköpenyt.

De még az is lehet, hogy tényleg igazak lesznek a pletykák, és Jake Gyllenhaal lesz az új Warner-filmek köpenyes kereszteslovagja, ez a fenti A. Fleck–Affleck-polémia pedig csak egy kedves gesztus Ben Affleck felé, főhajtás a korábbi, dollármilliókat kaszáló szuperhősfilmjei előtt. Akárhogy is van, okosabbak majd csak a Joker-mozifilm premierje után leszünk. (via NME.com)