Alain Delon jogi panaszt nyújt be a fia ellen

Anthony Delon arról beszélt, hogy édesapja nehezen fogadja el meggyengült egészségi állapotát.

A színész ügyvédje arról beszélt, hogy Alain Delon jogi panaszt fog tenni a fia, Anthony Delon ellen. Anthony az egyik legjelentősebb francia lapnak, a Paris Match-nek édesapja gyenge egészségügyi állapotáról beszélt, és hogy mennyire nehezen fogadja ezt el a 88 éves színész, akinek lehet, hogy ez volt az „utolsó karácsonya”.

Forrás: Getty Images

 

„Keveset beszél, mivel fárasztja és bosszantja, hogy meg kell ismételnie amit mond, mivel már nem olyan tiszta és érthető a beszéde, mint régen.”

- mondta Anthony az interjúban, ahol arról is beszélt, hogy az apja „nem tudja elviselni a saját állapotát”. Alain Delon azonban nem sokkal a cikk megjelenése után közleményt adott ki az ügyvédjén, Christophe Ayelán keresztül, amiben többek közt az áll, hogy a színészt

„rendkívül sokkolta a fia, Anthony által gerjesztett médiaszenzáció”.

A színész azt is kiemelte, hogy „nem bírja elviselni a fia agresszivitását, aki folyton azt mondja neki, hogy szenilis”.

Ez is érdekelhet

A színész bántalmazásával vádolják Alain Delon élettársát

A sztár gyerekei szerint a nő elszigeteli tőlük súlyos beteg apjukat.

Tovább

 

Alain Delon 2019 júliusában agyvérzést kapott, és mostanában ritkán hagyja el franciaországi birtokát. A rajongók aggodalma csak nőtt, mikor a család képeket tett közzé a karácsonyi vacsoráról, amin a színész soványnak és gyengének tűnt.

(via The Guardian)