Az Alien sztárjával jön A Mandalóri-film

Sigourney Weaver a xenomorph-ok után a rohamosztagosokkal is szembeszállhat.

Beszámoltunk mi is róla, hogy a Disney+ sikersorozata, a három évadnál járó A Mandalóri mozifilmben folytatódik. Bob Iger, a Disney vezérigazgatója idén februárban jelentette be, hogy a The Mandalorian and Grogu címen futó filmet A Mandalóri kreátora, A Vasember rendezője, Jon Favreau dirigálja, és ez lesz a Star Wars-filmek következő generációjának nyitánya

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az Alien-franchise sztárja, Sigourney Weaver is csatlakozik a szereplőgárdához. A döntés még nem hivatalos, a tárgyalások jelenleg is tartanak.

8 film és sorozat, amiben még elnéznénk a gyereket/űrlényt pesztráló Pedro Pascalt

A félszemű-remake? Léon, a profi-remake? Kedves ellenségem 2? Terminator spin-off a kis John Connorral? Jöhet mind!

Pedro, a pesztráló

 

Ez a produkció lesz a 2019-es Star Wars: Skywalker kora óta az első Star Wars-film, és vagy 2026 májusában vagy 2026 decemberében kerülhet a mozikba. A forgatás várhatóan még idén elkezdődik.

Pedro Pascal várhatóan visszatér Djarin szerepében, bár az nem világos, hogy milyen minőségben, mivel a színész elég elfoglalt. Július végén kezdődik például A fantasztikus négyes rebootjának forgatása, amelyben ő alakítja Reed Richardst, vagyis Mister Fantastic-ot.

via: THR