Az Az 1-2 fiatal sztárjával támad fel Az elveszett fiúk

Jaeden Martell, valamint a Hang nélkül 1-2 főszereplője, Noah Jupe is benne lesz a kultikus vámpírfilm új verziójában.

A Warner Bros. stúdió háza táján új verzió készül Joel Schumacher kultikus vámpírfilmjéből, az 1987-es Az elveszett fiúkból, amelyben annak idején a fiatal Kiefer Sutherland hozta rá a frászt Corey Haimre és Corey Feldmanra.

Jaeden Martell az Az 2017-es hollywoodi gálavetítésén, a Chinese Theatre-ben (forrás: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty)

 

A remake szintén híres gyerekszínészeket vonultatna fel: főszerepet kap majd benne Jaeden Martell, akit az Az 1-2-ben és a Tőrbe ejtve című krimiben láthattak a nézők, valamint Noah Jupe, a Hang nélkül 1-2 ifjú titánja. Az új Az elveszett fiúk rendezője Jonathan Entwistle lesz, a forgatókönyvet pedig Randy McKinnon írja.

Shia LaBeuf és Noah Jupe a Santa Monica-i függetlenfilmes fesztiválon (forrás: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty

 

Az új verzió minden bizonnyal megtartja majd az 1987-es változat alapsztoriját, miszerint egy gyermekeit egyedül nevelő anya a két fiával a tengerparti kisvárosba, Santa Carlába költözik. Miközben az idősebb fiú, Michael (az eredeti verzióban Jason Patric) egy motorosbandához csapódik,  abban bízva, hogy összejöhet a neonsárga hajú bandavezér (Kiefer Sutherland) barátnőjével, képregényrajongó öccse, Sam (az 1987-es filmben Corey Haim) attól fél, hogy a bőrdzsekis fiatalok nem azok az ártatlan, hangoskodó punkok, akiknek mutatják magukat. Amikor kiderül, hogy Michael vért szeretne inni, és nem látszik képe a tükörben, Sam rádöbben: az unalmas tengerparti kisváros valójában hemzseg a vámpíroktól, és senki sincs, aki megfékezhetné őket... (via The Hollywood Reporter)