Charlie Sheen tagadja, hogy megerőszakolta Corey Haimet

A balhés sztár 19 éves, Haim 13 volt a Lucas című film forgatásán, ahol állítólag ez történt.

Dominick Brascia, a leginkáb B-kategóriás horrorfilmekben szereplő színész a National Enquirer magazinnak mesélt a napokban arról, hogy a fiatal Charlie Sheen az 1986-os Lucas című film forgatásán megerőszakolta az akkor 13 éves Corey Haimet. Sheen képviselője közleményt adott ki, amiben kategorikusan visszautasította a vádakat – írja az NME.com

Ettől persze még lehet igaz, amit Brascia állít. Különösen, ha visszaemlékszünk, miket mondott Corey Haim 2010-es halála után az egykori tini idol kollégája és jóbarátja, Corey Feldman, akivel együtt nőttek fel, és együtt szerepeltek gyerekként többek között Az elveszett fiúk című vámpírfilmben is.

Corey Haim és Corey Feldman

Feldman már a 2010-es évek elején is több interjújában megemlítette, hogy Haim drogfüggősége és a '90-es évektől bekövetkezett lejtmenete a karrierjében többek között annak volt köszönhető, hogy a '80-as években egy meg nem nevezett, pedofil hajlamú, ma már hollywoodi filmcézárkint ismert férfi szexuálisan zaklatta. Feldman a 2013-as életrajzi könyvében is írt erről, és úgy mutatta be a '80-as évek Álomgyárát, ahol a világ legtermészetesebb dolga volt, hogy a tehetős és érinthetetlen hollywoodi sztárok fiatal fiúkkal létesítenek kapcsolatot. Feldman azonban sosem nevezte meg a zaklatót, mert szerinte ő túl kis hal ehhez, az illető pedig a törvények felett áll. Dominick Brascia is azért várt az ügy nyilvánosságra hozatalával mostanáig, mert csak a Weinstein-botrány kirobbanása után érzett elég lelki erőt ehhez, nehogy vádaskodásnak tűnjön a dolog, amit eltussol Hollywood.

A két Corey 2007 és 2008 között futó valóság show-ja, a The Two Coreys is a szexuális erőszak felemlegetése (és Haim súlyos drogfüggősége) miatt ért véget: Corey azzal vádolta meg Haimet, hogy szemet hunyt afelett, hogy tinédzser korában megerőszakolták, holott végig tudott róla. Mire Feldman visszavágott neki, hogy Haim se tett semmit, amikor őt molesztálták.