Christopher Lloyd halálhírét keltették, de köszöni, jól van

A Vissza a jövőbe-filmek 84 éves sztárja szerencsére él és virul.

Világszerte megdöbbenést okozott az interneten futótűzként elterjedt hír, miszerint meghalt Christopher Lloyd, az ismert színész. Mostanra azonban szerencsére bebizonyosodott, hogy ez a gyászjelentés valójában csak átverés, és a 84 éves sztár, akit leginkább a Vissza a jövőbe Dokijaként és az Addams Family Fester bácsijaként zártunk a szívünkbe, él és virul.

Forrás: Theo Wargo / Getty Images

 

A színész állítólagos halálhíréről szóló pletykák vasárnap robbantották fel az internetet, miután a R.I.P. Christopher Lloyd Facebook-oldal közel egymillió lájkot kapott. Itt egy hitelesnek tűnő gyászjelentés fogadta a neten szörfözőket a színész halálával kapcsolatban:

Vasárnap (2023. április 23-án) délelőtt 11 órakor elhunyt szeretett színészünk, Christopher Lloyd. 1938. október 22-én született Stamfordban. Hiányozni fog, de sosem felejtjük el őt. Kérünk benneteket, mutassátok ki együttérzéseteket és részvéteteket azzal, hogy kommentelitek és lájkoljátok ezt az oldalt!

Természetesen ahogy ez ilyenkor lenni szokott, rajongók százai kezdték el írni részvétnyilvánító üzeneteiket a Facebook-oldalra, kifejezve szomorúságukat, hogy a 84 éves színész meghalt. Azonban amíg egyesek elhitték a posztot, mások azonnal szkeptikusan álltak a bejelentéshez, rámutatva, hogy Christopher Lloyd halálhírét egyetlen nagy amerikai hírcsatorna sem jelentette be, ami arra utal, hogy itt valószínűleg egy kamuhírről van szó (elvégre egy ennyire ismert színész halála mindenhol vezető hír lenne).

Április 24-én hétfőn Christopher Lloyd képviselői hivatalosan is megerősítették, hogy a színész nem halt meg:

Ő is csatlakozik azon hírességek hosszú listájához, akik áldozatul estek ennek a hoaxnak. Még mindig él és jól van, ne higgyétek el, amit az interneten láttok!

(via Mediamass.net)