Csak saját felelősségre nézd meg a Vészjelzés előzetesét!

Izgalmas thrillernek ígérkezik Zoë Kravitz első rendezése a gonoszkodó Channing Tatummal, de a trailer túl sok mindent elárul.

Az eddig színésznőként aktív Zoë Kravitz megrendezte első filmjét. Az eredetileg Pussy Island néven futó thrillerben Frida, a naiv koktélpincérnő (Naomi Ackie) a barátnőjével, Jess-szel (Alia Shawkat) együtt elfogad egy meghívást a Channing Tatum által alakított techmilliárdos, Slater King magánszigetére. A Vészjelzés trailerében láthatjuk, ahogy a két nő kiélvezi a luxust, a pezsgőt, a késő esti medencés bulikat, de Jess már ekkor azzal viccelődik, hogy hamarosan emberáldozatra kerül sor. Ahogy telik az idő, a vendégek úgy kezdik el lassan elveszíteni az emlékeiket.

Nagyon jól érzem magam itt, de van egy olyan érzésem is, hogy mintha nem így lenne"

mondja az Adria Arjona által alakított Sarah.

Ezen a ponton a majdnem háromperces (!) előzetes be is fejezhetné a sztori ismertetését, ehelyett kiderül belőle, hogy Shawkat karaktere látszólag nyomtalanul eltűnik, és a többi vendég nem is emlékszik arra, hogy Jess valaha is a szigeten járt volna. Ami izgalmas fejlemény, de muszáj volt már a trailerben kijátszani ezt a kártyát? Bizonyára nagyobb hatást gyakorolt volna ez az eltűnés, ha a közönség anélkül ül be a moziba, hogy erről tudott volna.

Kravitz korábban úgy nyilatkozott Tatum szerződtetéséről, hogy tetszett neki, hogy a színész előtte nem igazán játszott gonosz figurákat. (Kivéve az Aljas nyolcasbeli epizódszerepét.) A közös munkájuk után fel is röppent a pletyka, hogy Kravitz és Tatum összejöttek, és azóta kiderült, hogy valóban így történt, és már el is jegyezték egymást.

További szereplők: Kyle MacLachlan, Haley Joel Osment, Geena Davis, Simon Rex, Christian Slater és Liz Caribel is.

A film az Amazon MGM Studios gyártásában készül, és augusztus 22-én kerül a magyar mozikba.

Via: THR / Looper