Csodálatos ellenséget kapnak a Halálos iramban-spin off sztárjai

Dwayne Johnson, Jason Statham és Vanessa Kirby mellé újabb A-listás színész csatlakozik a Hobbs and Shaw-ba.

A Halálos iramban-filmek szövetségi ügynökével (Johnson) és Deckard Shaw-jával (Statham) a középpontban készülő spin off főgonosza a hírek szerint Idris Elba lehet, akivel már a végső fázisban tartanak a tárgyalások a stúdió részéről.

Idris Elba. Forrás: Alexander Koerner / Getty Images

 

A 2019. július 26-án érkező Hobbs and Shaw-t David Leitch (Deadpool 2.) rendezi, a forgatókönyvet pedig Chris Morgan (a hét utolsó Halálos iramban-film scriptjét jegyző alkotó) írja. A forgatást az ősszel kezdik.

Hobbs és Shaw, azaz Dwayne Johnson (jobbra) és Jason Statham a Halálos iramban 8-ban. Forrás: UIP-Duna Film

 

A Halálos iramban-filmek producerei mostanában azzal hívják fel magukra a figyelmet, hogy tényleg a legnagyobb sztárokra csapnak le, lásd például a Halálos iramban 8-ban Charlize Theron, Kurt Russell és Helen Mirren felbukkanását – így nem lenne meglepő, ha Kirby és Elba csatlakozása után hamarosan további nagy neveket jelentenének be.

Vanessa Kirbyt egyébként korábban a The Crownban láthattuk, de benne lesz az augusztus 2-án érkező Mission: Impossible – Utóhatásban is. De nem csak a gyönyörű színésznő, Idris Elba sem unatkozik mostanság, hiszen színészi tevékenysége mellé nemrégiben elindította saját lemezkiadó cégét.


(via NME)