A Deadpool & Wolverine-é lett minden idők legnézettebb előzetese

365 millióan voltak kíváncsiak a nagydumás szuperhős új filmjének beharangozójára.

A Marvel és a Disney a Super Bowl alatt mutatta be legújabb filmjének, a régóta várt Deadpool 3-nak az előzetesét, ami most már a címét is leleplezte a filmnek. Azt már egy ideje tudni lehetett, hogy Hugh Jackman visszatér Logan szerepében az új Deadpool-filmben, viszont most már egészen biztos, hogy nem csak egy cameo lesz, hiszen ketten osztoznak a film címén, ami nagy kérdés, hogy Deadpool és Farkas vagy Deadpool és Rozsomák lesz – vagyis a mozis, vagy a képregényes nevét kapja meg most Logan.

Az előzetest az első 24 órában 365 millióan nézték meg (ebbe beletartozik a Super Bowl közvetítés alatti nézettség is), és ezzel jelenleg ez minden idők legnézettebb előzetese.

Ebben valószínűleg az is közrejátszik, hogy az idei Super Bowl volt a Holdra szállás közvetítése óta a legnézetteb műsor a tévében.

A premiert július 26-ára időzítették, és Deadpoolt természetesen ismét Ryan Reynolds alakítja, a rendezői székben pedig Shawn Levy ül, aki az Éjszaka a múzeumban-trilógiát és több Stranger Things epizódot is jegyez. A nézettségi rekord jó hír az egyre gyengülő Marvel Moziverzumnak, hiszen legutóbb 2021-ben voltak ennyire kíváncsiak a nézők egy közelgő Marvel-produkcióra: akkor a Pókember: Nincs hazaút előzetese 355 milliós nézettséget ért el.

Forrás: Marvel

 

Deadpool & Wolverine két szempontból is különleges: ez lesz a Marvel Studios első R-besorolású filmje, tehát 17 évnél fiatalabbak csak szülői felügyelettel nézhetik meg, és ez az első olyan filmjük, amiben egy olyan karakter szerepel, akit korábban a Fox vitt sikerre (az első két Deadpool még a 20th Century Fox égisze alatt készült).

 

(via The Hollywood Reporter)