Durván kigyúrta magát Jamie Foxx a Mike Tyson-életrajzi film miatt

A balhés bokszolóról szóló alkotásnak már öt évvel ezelőtt el kellett volna készülnie. Most végre úgy tűnik, beindulnak a dolgok: a Tysont alakító színész legalábbis elkezdett intenzíven készülni a szerepre – még fotót is mutatott róla!

A Mike Tyson életrajzi filmről hosszú évekkel ezelőtt hírt adó Variety annak idején azt írta, a mű lesz Foxxnak az Annie remake után következő projektje – a sztár szereplésével készült musicalt pedig már 2014 végén bemutatták, de a balhés bokszolóról szóló alkotást azóta sem láthattuk, de nem is hallhattunk felőle. Mostanáig!

A színész ugyanis a napokban egy Instagram Live talkshow vendégeként határozott igennel felelt a kérdésre, hogy lesz-e valami az életrajzi filmből. Sőt: még fotókat is mutatott bizonyítékként, milyen durván kigyúrta magát a szerepre. „Nézzétek, az életrajzi filmek kemény diók. Van, hogy húsz évig is eltart összehozni egyet. De most már hivatalosan is beindítjuk a dolgokat” – mondta a sztár.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The greatest of our generation for the hour Jamie Foxx

Mark Birnbaum (@markbirnbaum) által megosztott bejegyzés,

Foxx azt is elmesélte, hogy minden másnap megcsinált hatvan felhúzódzkodást, hatvan kitolást és száz fekvőtámaszt, így majdnem olyan izmos lett, mint maga Mike Tyson. „Garantálom, emberek, hogy

ha megláttok az utcán, és odajöttök autogramért, azt fogjátok hinni, hogy Mike vagyok”

– hencegett a színész, de azt azért elismerte, hogy szükség lesz majd némi protézis- és CGI-használatra is, mivel a vádlijait nem sikerült megfelelőre gyúrnia.

De a sztár már közel harminc éve jó barátságban áll Tysonnal, szóval nemcsak kívül, belül is jól ismeri, és ennek természetesen a filmen is lesz nyoma.

„Láttam őt a karrierje csúcsán és akkor is, amikor rosszra fordultak a dolgai. És azt akarjuk megmutatni, hogy mindenki változik, akár jó helyről jött, akár rosszról. Szerintem amint megmutatjuk Mike Tyson különböző rétegeit, mindenki, fiatal és öreg, képes lesz megérteni ennek az embernek az utazását”

– mondta Jamie Foxx, aki a mellékelt videóban 53 percnél kezd el a Tyson filmről beszélni, és 56 perc 35 másodpercnél mutatja meg az izmait (sajnos csak egy mobiltelefonos fotón).


(via Uproxx, Independent)